מי מגיע היום לאלפסי בהדר יוסף?

2404311

New member
מי מגיע היום לאלפסי בהדר יוסף?

אני מזמינה את כל חברי הפורום להגיע לערב משגע ערב מרוקאי עם רקדנית בטן והופעה משגעת וגם כמובן להיות עם ירון המתוק ובן דוד שלו עופר שהם פשוט יודעים לעשות שמח תבואו ותשאלו איפה לימור אני אשמח להכיר כל אחד מהפורום לי-מור

באתי, רקדתי ונהנתי !

חזרתי מערב ריקודים מרתק ומלא תוכן אצל האלפסים. הגיעו רוקדים רבים שבאו בהסעה מאורגנת מבאר שבע והדרום. שמחתי גם לפגוש כמה חברי פורום נחמדים. לילה טוב. דבל´ה

קורין1

New member
גמני הייתי, היה מאוד נחמד.....

היו מאכלים התואמים את הערב, הייתה רקדנית בטן, היו המון מתופפים בדארבוקות, לסיכום היה שמח.... לי-מור לא חיפשתי אותך, כי לא יכולתי לשאול כלכך הרבה מי זאת לי-מור. באהבה

2404311

New member
חבל

חבל שלא באת אני כל הזמן שאלתי את השומר אם משהו שאל עליי והרבה אנשים מפורום הגיעו ושאלו איפה אני ולחצתי את ידם ציפיתי לך והרבה שאלו איפה את ממש חבל. לי-מור

2404311

New member
לקורין

לא, לבשתי ליבוש רגיל אני לא חלק מהמשפחה שלו אני סתם רוקדת שם חבל, ממש חבל שלא שאלת את ירון הוא היה מראה לך אותי חיכתי גם לעוד אנשים רק חלק פנו אליי תבוא שבוע הבא יש הרמת כוסית יהיה יפה את באה? לי-מור

קורין1

New member
מבטיחה לפעם הבאה לשאול.....

פשוט לא ידעתי את מי לשאול, וכמעט בטוח שאני אגיע שבוע הבא. באהבה

2404311

New member
גם אני מאוד נהנתי לראותך

דובל´ה החמוד מאוד נהנתי להיות שם אתמול ההרקדה התחילה בשעה 9 וחבל שלא באת מוקדם היה פשוט משגע הגיעו לשם המון המון אנשים לא היה מקום לזוז היה פשוט מטריף אתמול לי-מור

למעלה