מי מגיע היום לבנימינה שרשור הגעה

davidaltman

New member
מי מגיע היום לבנימינה שרשור הגעה

אני מגיע עם חשק לשמוע הופעה פגז חבל ולא תלוי שני עם גל הפמליה לא מגיעים שולח לכם חיזוק מהשמיים אוהב את כולכם דודי

davidaltman

New member
שיר הקדשה לפורום המקסים ולמשפחה מהממת

ביצוע מקסים שולח לכולכם בחום ואהבה דודי

SHANILIROY

New member
תודה רבה דודי ../images/Emo13.gif

כמו שדודי ציין , היתי צריכה להגיע לבנימינה היום , אך לצערי עקב פטירה של סבתו של בעלי, לא אוכל לבוא . לכל מי שהולך תהנו , תמסרו ד"ש ולא לשכוח לעדכן הכול בפורום ,לפרטי פרטים בבקשה ..

davidaltman

New member
לכל אלה ששלא הגיעו חבל מאוד

לצערי בשל צפיפות במקום לא יכולתי לרשום . מזל של הצופים שיש כרמל צריך לפרגן לאדם הזה פעם אחד ולתמיד .. היו שם בערך 320 איש באולם של 250 עמדו בצדדים הסאונד כמו שכתבתי היה אלוהי מוקפד ולא פוספס במילימטר . למרות שאיך שכרמל קיבל את האולם ביצע שינוייים בדקות לא נתן לארוע ליפול חס וחלילה ברמתו .הplay list היה משגע ונוטב על פי אלטמן כל שיר שרק חלמתי היה מהחדש חדש טאונס ועד האישה שאיתי בשל הבמה הקטנה דיוויד לא רקד ,אך שירתו הפליאה פעמונים של ממש ישנם הפתעות בחודשיים שלושה הבאים .תתקוננו למוזה תתארגנו יפה מאוד אני אהיה שם ומה איתכם לגבי ההופעה אני עדיין מרוגש מהעוצמה ומי שלא היה הפסיד בענק שבת שלום דודי

glitter8

New member
זה חמור מאד מה שאתה מדווח

אם תפוסת המקום היא רק 250 איש והיו שם 70 איש יותר...מה זה אומר? ששוב מדינת ישראל לא למדה כלום, ששוב אם חלילה היה קורה אסון אז זה היה נגמר כמו בערד, עם קהל נרמס בדרך לפתחי היציאה, תאוות הבצע של בעלי האולמות למכור עוד ועוד כרטיסים מעוורת את העיניים וזה חבל מאד! אם זה אכן כך, חבל לי שדיויד משתף פעולה עם הדבר הזה, כמי שמכירה את הצד השני של המתרס, ואני יודעת שבהופעות קטנות אין הרבה רווח, והפיתוי להוסיף קהל הוא גדול, אבל אסור! אסור שדברים כאלה יקרו! עם זאת, אני שמחה שנהנית מההופעה ומחכה לאלבום שבדרך!

SHANILIROY

New member
תודה על העדכון המפורט

עושה חשק להופעה בקרוב !!!

למעלה