מי מגיע להופעה בלוד ?

glitter8

New member
ג'ני, חברה שלי מלוד..

שגם כתבה פה לפני כמה זמן.. אמרתי לה שתהיה נציגות מהפורום..

SHANILIROY

New member
ההופעה בלוד

הייתה קצרה מאוד , 6 שירים , אנרגיות טובות , דיויד יחד עם הלר וסרי ניגנו בעיקר רומבות ... דיויד מקסים , היה הרבה קהל ותלמידים מהפרוייקט שהוא מתנדב בו בלוד . הרבה באו להגיד שלום חברה נחמדים , הוא מכיר את כולם אישית , ממש מעורב . לצערי אין תמונות ,יש 2 תמונות שצילמתי את הבנים שלי איתו , הוא דיגדג אותם והצחיק , אני אנסה להוריד מהנייד לילה מקסים וסופ"ש נעים

Jen74

New member
הייתה הופעה נפלאה../images/Emo99.gif

לא ציפיתי ליותר משניים או שלושה שירים וקיבלנו יופי של הופעה בהתחשב בכך שזה קהל מעורב מכל בחינה שהיא (מבוגרים וצעירים, דתיים וחילוניים, יהודים וערבים, עולים וצברים) היו שם קהל מגוון. כולם בלי יוצא מן הכלל נהנו מההופעה ומהאנרגיות שנתנו דיוויד וההרכב שאיתו.
רציתי לגשת בסוף ההופעה ללחוץ לו את היד, להודות באופן אישי אבל האבטחה הצמודה הייתה די הדוקה ולא אפשרו לאף אחד שלא קשור להפקה לעבור.
אחת הבנות שלי, בת 16 וחצי, התחילה לפני כמה חודשים ללמוד לנגן בגיטרה די לבד, בעצמה ורציתי שתראה איך ביצועי הגיטרה של ברוזה והיא פשוט היתה המומה.
פשוט תענוג לראות ולשמוע אותו מנגן ככה. גם הגיטריסט השני הפליא לנגן ולא פיגר מאחור. למדתי את הלקח שלי שאם אני רוצה להנות במאה אחוז מהופעה, אני צריכה ללכת לראות הופעה של ברוזה לבד ולא בתוך פסטיבל מעורבב מלא אומנים כדי לקבל חוויית ברוזה מושלמת.

SHANILIROY

New member
איזה כיף שנהנתם

בהופעה הקרובה שתהיה נעשה לך חווייה מתקנת עם דיויד ,שתוכלי לפגוש אותו באופן אישי . ענבל עדכנה שאת באה, רק לצערי לא ידעתי איך את ניראת ,דווקא נכנסו הרבה חברה פנימה ,ואמרו לו שלום . נשמח לראות אותך בעוד הופעות ומפגשים .

למעלה