../images/Emo110.gifטיול משפחות
שלום, כפי שבאמת נאמר אני לא מאמין שאגיע. מתוכנן לי טיול משפחות ליום הבחירות, ועבור ילדי אני לא רוצה להחמיץ את זה. יהיו עוד הזדמנויות לרוב! אגב, יש לי לספר לכם על מקרה משעשע (?) שקרה לי הערב. הייתי באיזשהו מקום בהרצליה. לא אגיד איפה, עוד מעט תבינו למה. נכנסתי לחניון גדול, לאחר כשעתיים יצאתי ורציתי לשלם את כרטיס החניה במכונה אוטומטית. המכונה הראשונה היתה ידידותית, היא הודיעה לי ברוב אדיבותה שאני צריך לשלם במטבעות 30 ש"ח. מה לעשות שהיה ברשותי רק שטר של מאה שקלים? הולכים למכונה אחרת... המכונה השניה כבר כעסה על חוצפתי שלא שילמתי לאחותה התאומה. המכונה הודיעה לי בפה מלא שהכרטיס שלי לא תקין ועלי להפוך אותו. הפכתי והפכתי... ולשוא! המכונה עומדת בהתנגדותה לקבל את כרטיסי האומלל. נו טוב, הלכתי לקופאי אנושי משהו, וסחתי לו על הרפתקאותי עם מכונות התשלום. הנ"ל היה חביב וניסה לעזור, אך כנראה משמיים נלחמו איתי, לקופאי לא היה מספיק עודף כדי שיוכל לשחרר אותי ממצוקתי. הקופאי הפנה אותי לעמדה השנייה, באומרו :לך לשני , יש לו תמיד עודף" התנעתי מכונית ונסעתי לעמדה השנייה. בבואי שמח ושבע רצון אליו, הוא מודיעיני שבדיוק נגמר לו הכסף כי הפקיד כבר הלך להפקיד את המזומנים שהיו אצלו. בשלב של כמעט התמוטטות עצבים, הלכתי לאיזו חנות ופרטתי את מאת השקלים שבידי. שבתי אל המכונה הזועפת, והיא קודרת מתמיד, מודיעה לי שוב להפוך.... הלכתי לי אצל הקופאי האנושי משהו והודעתי לו שיש לי 50 ש"ח והוא יכול להחזיר לי בשטר או אפילו במטבעות של חצי אגורה ורק שישחרר אותי מכבלי... הקופאי פשפש בכליו, ובפנים שאינן משתמעות לשתי פנים הודיע לי שאין לו עדיין מספיק עודף. הוא חשב רגע וחשב רגעיים. לפתע אמר לי שהוא חס על עצבי הרופפים וקרע את כרטיס החנייה ואפשר לי לצאת ללא תשלום. מאד הודיתי לו על המחווה האנושית. עכשיו אני מבין למה משינה קראו לשיר להם "ריקוד המכונה"