מי מגיע למפגש?

אוריא

New member
מי מגיע למפגש?

מי מגיע למפגש. אנחנו נהיה בדולפינריום מהשעה שבע בבוקר עד בערך 11. אפשר לאחר. אפשר ללכת מוקדם יותר. אפשר לבוא גם בלי לדוג ורק לפגוש אנשים. רק שנדע מי מגיע.

amircx

New member
אני יבוא אם...

אני ממש רק דגתי פעם אחת לבדי, אני בכלל לא מנוסה, אני יבוא אם מישהו יוכל להדריך אותי על דיג ולעזור לי שהחכה נתקעת... מישהו מתנדב?:)

seafox

New member
יהיו לך שם אנשים מהפורום.

אני בטוח שיסכימו לעשות את זה. ולצערי,אני לא אבוא

סרגוס

New member
אני מגיע!

אני לא בטוח שאני יבוא בידיוק ב7 אבל אני יבוא יותר מוקדם או אולי יותר מאוחר אתם תוכלו לזהות אותי לפי הדלי הוא גדול בצבע כתום יש לי שאלה קטנה: האם האוטובוסים עובדים ביום הבחירות? מקווה שנפגש!

ToMeR B2

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gifאנייי בא../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

אבל עדיין אני לא יודע איך היסתדר לי יום שני אני הולך יכול ליהיות לדום למסיבה והיא נגמרת בבוקר נראה אולי אני יבוא מהמסיבה לשם ישר :p)

tal07

New member
ב"ה, ה../images/Emo160.gif ומזג האויר אני../images/Emo127.gif

zoharfi

New member
ואני אבוא אם...

אף אחד לא יבקש ממני עזרה בכל נושא שקשור לדייג...
אני אביא כמה מלכודות למי שירצה לראות... קיבלתי פס לשעה, כך שאני לא אוכל להישאר הרבה לצערי, אבל העיקר לראות מי האנשים מאחורי השמות... אם אפשר הוראות הגעה מכביש ירושלים ת"א, ואיפה יש חניה ?

ohad היחיד

New member
אני אולי יבוא

כי אולי אני ילך לעבוד,או אם יהיה מזג אוויר לא טוב אני לא יבוא. נקווה לטוב

אני מגיע. אנא קראו ../images/Emo26.gif

אני מקוה שאנשים כאן יפגינו מעט יותר היענות ושנהיה יותר מ 3 אנשים שבטוח מגיעים. זהו יום הבחירות ולכן יום שבתון כמעט לכולם, והיות וזה מפגש הפורום הראשון - כבדו אותנו בנוכחותכם. בסה"כ אנחנו נפגשים לעשות את הדבר שאנחנו הכי אוהבים לעשות, ביחד, ובשביל להיפגש פנים מול פנים ולא מקלדת מול מקלדת. נתראה בשלישי.

zoharfi

New member
ניר, סרגוס,אוריא,אני,אוהד,יוביוב?,א

אלון?אמירסיאקס,לפחות חמישה... אני מאמין שיגיעו יותר... אני מאמין גם שמי שלא מגיע, זה בטח כי לא מסתדר לו, לא כי הוא לא רוצה.

סרגוס

New member
מי שיבוא, יבוא

אני מקווה שיגיעו לפחות 6 חברי פורום מתוך ה20 הקבועים שכותבים בפורום ניר,אני,תומר,אוריא,אמירסיאקס,zoharfi, אוהד, לייזר , יוביוב,אופיר אלון לא יבוא אלה לפחות כל השמות שיש סיכוי שיבוא חלקם בטוח. לדעתי אפשר לעשות מחר יום צ´אט ולהחליט סופית מי בא ומי לא, וגם לדבר סתם בצ´אט אז מחר ב9 מי שיכול שיבוא לצ´אט. מה שבטוח שמזג אויר יהיה נוח אבל יהיה קצת קריר.

alonps

New member
../images/Emo110.gifטיול משפחות

שלום, כפי שבאמת נאמר אני לא מאמין שאגיע. מתוכנן לי טיול משפחות ליום הבחירות, ועבור ילדי אני לא רוצה להחמיץ את זה. יהיו עוד הזדמנויות לרוב! אגב, יש לי לספר לכם על מקרה משעשע (?) שקרה לי הערב. הייתי באיזשהו מקום בהרצליה. לא אגיד איפה, עוד מעט תבינו למה. נכנסתי לחניון גדול, לאחר כשעתיים יצאתי ורציתי לשלם את כרטיס החניה במכונה אוטומטית. המכונה הראשונה היתה ידידותית, היא הודיעה לי ברוב אדיבותה שאני צריך לשלם במטבעות 30 ש"ח. מה לעשות שהיה ברשותי רק שטר של מאה שקלים? הולכים למכונה אחרת... המכונה השניה כבר כעסה על חוצפתי שלא שילמתי לאחותה התאומה. המכונה הודיעה לי בפה מלא שהכרטיס שלי לא תקין ועלי להפוך אותו. הפכתי והפכתי... ולשוא! המכונה עומדת בהתנגדותה לקבל את כרטיסי האומלל. נו טוב, הלכתי לקופאי אנושי משהו, וסחתי לו על הרפתקאותי עם מכונות התשלום. הנ"ל היה חביב וניסה לעזור, אך כנראה משמיים נלחמו איתי, לקופאי לא היה מספיק עודף כדי שיוכל לשחרר אותי ממצוקתי. הקופאי הפנה אותי לעמדה השנייה, באומרו :לך לשני , יש לו תמיד עודף" התנעתי מכונית ונסעתי לעמדה השנייה. בבואי שמח ושבע רצון אליו, הוא מודיעיני שבדיוק נגמר לו הכסף כי הפקיד כבר הלך להפקיד את המזומנים שהיו אצלו. בשלב של כמעט התמוטטות עצבים, הלכתי לאיזו חנות ופרטתי את מאת השקלים שבידי. שבתי אל המכונה הזועפת, והיא קודרת מתמיד, מודיעה לי שוב להפוך.... הלכתי לי אצל הקופאי האנושי משהו והודעתי לו שיש לי 50 ש"ח והוא יכול להחזיר לי בשטר או אפילו במטבעות של חצי אגורה ורק שישחרר אותי מכבלי... הקופאי פשפש בכליו, ובפנים שאינן משתמעות לשתי פנים הודיע לי שאין לו עדיין מספיק עודף. הוא חשב רגע וחשב רגעיים. לפתע אמר לי שהוא חס על עצבי הרופפים וקרע את כרטיס החנייה ואפשר לי לצאת ללא תשלום. מאד הודיתי לו על המחווה האנושית. עכשיו אני מבין למה משינה קראו לשיר להם "ריקוד המכונה"

ohad היחיד

New member
זה כמעט בטוח שאני בא... אבל אני

יהיה בגן אם אבא שלי אם בולונז שחור ורולר שחור בייי ושוב אני מדגיש לא בטוח אני חושב שכן80 אחוז שכן

באדי

New member
לצערי לא אוכל להגיע ../images/Emo4.gif

אין לי יום חופש כמו לשאר הבוחרים.... אני מקוה שאוכל להגיע למפגש הבא שיהיה לכם יום של כיף והרבה דייג.

zoharfi

New member
אנא, מי שיודע...

אם אפשר הוראות הגעה מכביש ירושלים ת"א, ואיפה יש חניה ?

ככה

1. יוצא מירושלים. 2. מוריד את השכפ"צ ומגלה שיש עולם וחיים. 2. עוצר באבוגוש להביא חומוס לחברה. 3. ממשיך בדרך. מתפעם מהנוף, האנשים, והמכונות המעופפות לידן אתה עובר. 4. מגיע לנתיבי איילון ויוצא ב"קיבוץ גלויות". 5. אתה בק"ק תל אביב! 6. יוצא מהאוטו, מנשק את האדמה ונשבע באלות ובחרמות שמכאן אתה לא יוצא, ובטח שלא לירושליים, אלא אם כן יתחשק לך מעורב ירושלמי אצל סימה או במפגש חצות, אבל גם זה רק על תנאי. משפחה אינה תרוץ מספק. הם יכולים לבוא אליך (ולהביא מנה מעורב). 7. ברמזור של קיבוץ גלויות פונה שמאלה. 8. ממשיך ישר כמה וכמה קילומטרים עד שאתה חוצה את רחוב הרצל (רמזור). מיד הכביש נהיה צר ומתעקל ימינה. 9. הגעת ליפו. אתה לובש את השכפ"צ בחזרה. 10. אחרי העיקול יש רמזור. פונה שמאלה (לרחוב סלמה/שלמה). 11. ברמזור הראשון ימינה. זה הרחוב שלך, שמגיע לדולפינריום. 12. ממשיך עד שרואה מימין מסגד עם צריח גבוה מאוד (מסגד חסן בק). 13. צמוד למסגד (אחריו) יש מגרש חניה ללא תשלום. כדי להכנס אליו אתה פונה ימינה אחרי המסגד ושוב ימינה. 14. הדולפינריום נמצא בדיוק מול המסגד, ליד הים (זה אזור גדול מכוסה במים). לא כתוב "דולפינריום", אבל רק שם יש מזח שיוצא מהחוף. בהצלחה.

zoharfi

New member
חחח,../images/Emo6.gif , השקעת!

את השכפ"צ יגרדו ממני רק עם שפכטל, השתגעת, להסתובב בלי שכפ"צ בת"א ! אני מגיע ב 7:00. תודה.

למעלה