מי מגיע לסדנא בחנוכה בחולון?

מי מגיע לסדנא בחנוכה בחולון?

נרשמתי לסדנת בובות פה ! מקווה ללמוד עוד טכניקות וסודות חוץ מאלה שדבוש גילתה לי
מישהו מהפורום מגיע ??!

נגהלי

New member
אני דווקא מאוד מאוד הייתי רוצה

אבל חבל שהם עושים את הסדנאות האלה דווקא בזמן שב"ה לא חסרה עבודה.... אם יעשו סדנאות כאלה בזמנים "שקטים" יותר- אני בטוחה שתהיה הענות גדולה!

צודקת נגה. כולנו עובדים מאוד קשה

בחג.חגית את ביררת מה תלמדו שם? מה תקבלי בסוף היום? לבוא מאילת הרחוקה עד לחולון ולא לקבל תמורה מוצדקת זה לא נעים. לא נראה לי שאם הידיים המוכשרות שלי אצליח ביום אחד להכין את בובת הגרב של גילי. בובת גרב רגילה את זה אני יודעת. מקווה שאני טועה והפתיעי אותי בתמונות לאחר השיעור.

למודאגים. יש סדנאות בחנוכה ויהיו גם

במועדים אחרים. קשה למצוא תאריכים שיתאימו לכ-ו-ל-ם, אבל אנחנו מנסים. לגבי השאלה "מה תקבלי בסוף היום?" - מכיוון שאני מנחה את תהליך הנפשת הבובה בסדנה המדוברת, אני יכול להרגיע שהחשש ש"לבוא מאילת הרחוקה עד לחולון ולא לקבל תמורה מוצדקת" - אינו מוצדק. מדובר בשיטת עבודה (עם הגרביים) שכבר מיושמת בהצלחה במסגרות שונות. העיקר - הוא לא הבובה - העיקר הוא מה הבובנאי עושה איתה.

ואני אוסיף הרגעה שכל אדם מהיישוב

עם או בלי נסיון ייצא עם בובה מהסוג שהראיתי ועל פי עיצובו האישי תוך שעתיים בנייה על אחריותי

אילן וגילי ../images/Emo13.gif

זה בסדר, "לגבי התמורה" אני רגועה לחלוטין !
אגב גם אצלי חנוכה זה זמן עבודה אינטנסיבי, אבל הסדנא סיקרנה אותי מזמן והחלטתי לוותר קצת על עבודה ולהגיע. מקווה להכיר שם עוד אנשים מהפורום!.

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gifגם אני מקווה למפגש

איתך ועם חברי/רות פורום אחרים/רות

פגישה נעימה../images/Emo24.gifד"ש לכולם.

מי שרוצה מוזמן לבוא לדיזינגוף סנטר ימים א', ב' וג' אחר הצהריים אני מופיע שם עם ההצגה"הלביבה שהתגלגלה" תאטרון צלליות . אני מופיע שם כל יום 3 הופעות ומנחה את הערב. כולם מוזמנים. [הכניסה חופשית] יהיו גם עבודות יצירה צלליות לילדים. נסיכונת??????את מוזמנת לראות בלייב כיצד אני מפעילה צלליות. לתפוז קפוא לאילןולשאר המורים, בהצלחה עם ההשתלמויות לחג. כיתבו לנו איך היה. חג חנוכה שמייח. דבוש

דבוש !!../images/Emo24.gif

איפה את יקירה? רק תמונתך היפה במסנג'ר נשארת לי למזכרת
אבל לתפוס אותך- אין סיכוי!
אנחנו נהיה במרכז בימים הנ"ל ! בדר"כ אני משתדלת להדיר את רגליי מת"א אבל אולי נפתיע! נשמע שאת עסוקה עסוקה עסוקה !! וכמובן חג שמח
לך ולכולם !!

שלום חגיתוש...לי נותר להוסיף....

בלי עין הרע טפו טפו חמסה שום בצל......
שבת שלום לכולם דבוש *איך התמונה??????
אנו הולכים לרקוד יחד........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נגהלי קיבלתי את המסר...

ולצערי את צודקת . לשמחתי הגעת למסקנה מבלי להתאכזב.
חג
שמח
דבוש

למעלה