מי מגיע לעולמות?

אני מתנדבת.

תראה אותי בטח בקופות
מתי הרוקיבאפי?

גם אני מתנדב

יש הופעה רגילה בשני ב20, וגרסת הבמאי בשלישי ב22:אני הולך לשניהם.כי זה פשוט עד כדי כך מדליק

זה פתיר די בקלות:תביאי אוכל מהבית

יש הרבה סוגי אוכל שלוקח להם יותר מיום בחוץ להתקלקל(נניח פסטה בכל רוטב בלי חלב ו/או בשר).חוץ מזה יהיה פונדק עם חטיפים במחירי עלות, ואני די בטוח שיש שם באיזור גם סופר עם מחירים סבירים ככה שתמיד אפשר לקנות חומוס ופיתות בשיתוף עם כמה אנשים.

מצטער, התבלבלתי עם סוכות....

אז במקום פסטה אפשר תפו"א ו/או אורז(אם את אוכלת קטניות).ואפשר לקחת מצות מהבית או להתאגד עם עוד 4-5 אנשים ולקנות מצות וממרח-שניים לכל הכנס.

../images/Emo32.gif תוכנית עולמות 2008 עלה לאתר

שלום רב, בשעה טובה עלתה לרשת התוכניה הסופית של כנס "עולמות 2008". התוכניה נמצאת באתר הכנס, בכתובת www.olamot-con.org, ומחכה רק לכם. אז מה – לא תגידו שלום? בברכה, סגל עולמות

הדבר הכי מגניב בעולם.

כנס מדע בדיוני ופנטזיה עם הרצאות מגניבות ומתנדבים מגניבים. בעיקר מתנדבים מגניבים.

מתן4ל

New member
כמה נבער צריך ליהיות כדי להיכנס לאתר שלהם?

http://www.olamot-con.org בכל מקרה אם כבר לא הצלחת להיכנס אז הנה הסבר
תקציר: כדי להגיע אתה צריך ליהיות כל ה3 דברים הבאים: גיק (טריוויאלי) עשיר (בהרעכה גסה - להשתתף בכל ההרצאות בכל 3 הימים עולה 700 שקל) לראות את הסרטים או הספרים הבסיסיים (הארי פוטר, באפי, חומריו האפלים, סטארגייט וכו') (אני למשל כל הדברים האלה אז אני מתכוון להגיע) ההסבר הרשמי: " אודות הכנס כנס "עולמות 2008" מוקדש השנה לנושא "מלחמה ושלום". אנו מזמינים אתכם להיכנס לעולם המופלא של לוחמי צדק ובני בליעל, טרולים וגמדים, פיות ושדים, קוטלות, ערפדים ויצורים אחרים שאף לא העזתם להעלות בדמיונכם. המדע הבדיוני והפנטסיה יוצרים עולמות מוזרים ומרתקים, שונים זה מזה ממש כפי שהם שונים מחיי היומיום שלנו. משדות הקרב על מאדים עד השדות השלווים של הפלך, מפי השאול ועד רפובליקת השמיים, מכולם אנו למדים על קרבות של מעטים מול רבים, על טכנולוגיות קרב עתידיות ועל כשפים רבי עוצמה. ומעל הכל אנו למדים על השאיפה לשלום ועל המחיר שיש לשלם עבורו. כנס "עולמות" הוא שיתוף פעולה ייחודי בין כמה מהעמותות המובילות בארץ בתחום המדע הבדיוני והפנטסיה: אגודה ישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה, עמותת טולקין הישראלית ושגרירות סאנידייל בישראל. בכנס יוצבו דוכנים של העמותות המארגנות, שם תוכלו ללמוד על מטרותיהן ועל פעילותיהן הנוספות. "

לא חייבים להיות עשירים.

בכל השנים שאני הולכת לכנסים כאלו נכנסתי רק לשלוש הרצאות. זהו. אני באה בשביל האנשים.

מתן4ל

New member
ובהזדמנות זו - לאיזה הרצאות שווה להגיע?

אישית כ"הכרחי" סימנתי את "משחקי לוח אסטרטגיים / אלון אלטמן" (כי זה לא הרצאה) ואת "ארוע פתיחה" (כי זה חינם
) ואת "חומריו" (כי זה סרט) ואולי גיבורים קטנים (לא יודע למה) וכמחווה לדנטארתורדנט אני מוכן ללכת להרצאה שלה (לא מצאתי...) עוד המלצות?

למעלה