מי מה בדיוק פוחד איתן אורבך ?

marillion

New member
מי מה בדיוק פוחד איתן אורבך ?

קראתי בסוף שבוע בעיתון ידיעות אחרונות שלושה עמודים על השחיין האולימפי שלנו..ונדהמתי!! לאורך הראיון כולו אפילו פעם אחת לא מופיע שם אחד ספציפי...לא בתשובות של אורבך ולא בשאלות של העיתונאית הכל כך נחמדה כלפי הרווק שלנו הנחשק... בעבר עוד יצא לי לראות ראיונות שבהם לא היתה שום כוונה להציק או לגרום נזק,אבל מה שקרה ביום שישי עולה על כל דימיון ואני לא רואה מישהו/י שמסוגל להסביר אפילו יסמין לוי הידידותית כל כך כלפי היופיוף שלנו כתבה על הזוכים ב 24/7 "...גב פשטי,פליט נאה מהישרדות שקטף את המיליון יחד עם אחת המתמודדות"...ז"א בעיני יסמין לוי העיתונאית,שני הזוכים הם:-גב פשטי -אחת המתמודדות !!!!!!!!!!!! עכשין...ברור ב200% שבמצב שכזה של הימענות/התעלמות טוטאלית מלהזכיר שם מסוים לאורך הראיון,הבקשה/דרישה/התניה באה באופן אקסקלוסיווי מהצד של המרואיין. לכן,התוצר הסופי הוא בדיחה אחת גדולה לאורך שלושה עמודים. למה איתן אורבך,השחיין האולימפי שלנו,מלח הארץ פוחד כל כך מה שם "קרן"? to be continued...

טלומרז

New member
הצחקת אותי... הכתבת היתה עוינת כלפי איתן

אין סיכוי שהוא אסר עליה לציין עובדה פשוטה. כנראה רצו להעצים את העובדה שגב ניצח את איתן, ולכן מתעלמים ממי שהתלוותה לגב לפרס, כי היא לא רלוונטית מבחינת מה שרצו להבהיר. מלח הארץ לא פוחד מקרן, הוא יודע שהיא וגב יצאו עם נזק תדמיתי כבד, והוא אף נמנע מלהגיד כל דבר שעלול לפגוע בשניהם, למרות שבקלות יכל לעשות זאת ולצאת כשידו על העליונה גם בראיון זה.

marillion

New member
טלומרז

אני קיוויתי לתגובה קצת יותר עניינית,אבל ברגע שאת כותבת דברים כמו "אין סיכוי ש...",או "כנראה רצו ש..."," הוא יודע ש..."אז אני מבין שכל מה שרשמת זה בגדר של..wishfull thinking...משהו שהיית רוצה שכך יהיה דרך אגב כתבות עוינות...בוואלה פורסם שקרן יצא לדייט עם גבר לא מוכר... וקפה...ונגיעות...וצחוקים... בפועל לגבר האלמוני ה"חדש שלה" יש שם,עמית זלינגר והוא בירמן עם קרן באותו מקום עבודה כבר לפני שנים והם גם חברים

טלומרז

New member
לא, כי ההודעה שלך היתה ממש רצינית...

לכתוב שאיתן התנגד שיזכירו את השם של קרן, ושלכן היא לא מוזכרת, למרות שהכתבה בעיקר עוינת אותו, ממש מופרך.

נטע20111

New member
איתן - כתבת סופ"ש

כן , גם אני קראתי את הכתבה ! וכן , יש בי אמפטיה לקרן - היא לא לומדת מטעויותיה - וחבל אבל אני מהצד של דניאל ואיתן. במקום ציניות וארס , היית מגייס מעט הגינות ומבין שקרן אינה דמות ראשית בכל מקום : רק בהפקה של 24/7. מה הקשר בין הכתבה שבה איתן חושף את נפשו וקרביו לעם , וזוכה לפרשנות לא בהכרח אוהדת מצד יסמין לוי לבין קרן.? מה קרה ? אתם סובלים מזה שמפרגנים קצת לאיתן ודניאל בימים האחרונים ? אז אתם שולחים חיצי רעל ?

marillion

New member
andy181

יכול מאוד להיות שאת יודעת משהו שאחרים כמוני לא יודעים יחד עם זה יש מצב שזה נכון...במקרה שכזה אני מעריך שזה חלק בלתי נפרדת מהמורשת המשפחתית שלו הכל אפשרי...

זה פשוט כי גם המראיינת הבינה שהזכייה הזאת היא

בלוף והכל נתפר כדי להעביר לחשבונו של גב חצי מליון שקלים, פרס ניחומים על השרדות. זה הכל ולכן, קרן לא הוזכרה, היא לא חשובה, היא סתם מישהי שבמקרה התאימה לגב ולדרישות ההפקה. זכתה בחצי מליון מן ההפקר. לדעתי איתן לא מדבר על קרן כי מאז היציאה והזוגיות שלו עם דניאל, הוא שכח בכלל מקיומה.

שלום172

New member
לצליל "לסתם מישהי" לא היו מטקבקים

המציאות היא שקרן קיבלה המון טוקבקים נכון לעכשיו הכי הרבה כבר נאמר כאן ואני מסכים לחלוטין אם קרן הייתה הולכת בניפרד למיליון היא הייתה מקבלת אותם בשלמותם בזכותה!

גייל 7

New member
לא ולא .... (שלום ???)

כמות מול איכות - מספר הטוקבקים המגעילים (ובצדק) שנכתבים עליה - מעלים את הכמות אך משקפים את האי איכות ... בחלום הלילה היתה זוכה לבד ... אם גב לא היה מרחיק אותה מהמצלמות והיתה ממשיכה את הגועל נפש שהשפריצה מהפה שלה לכל עבר - יתכן שאפילו לא היתה מגיעה לגמר. קרן תת רמה .

שלום172

New member
גייל??? קרן קלאסה וכל שתאמרי, יאמרו

לא ישנה את דעתי קרן קסם אמיתי מפרגן מכאן לדניאל ואיתן שיהנו ביחד מהחופשה ומהזוגיות

גייל 7

New member
גם אני מפרגנת ...

.... לדניאל ואיתן כמובן
ול"קסם האמיתי" ובן זוגה המפוברק אני מאחלת שיישכחו במהרה בתהומות הישימון ..

marillion

New member
גייל 7

אפשר לראות את זה גם מזווית שונה ז"א הטוקבקים המגעילים נכתבים על ידי אנשים מגעילים שהם האוהדים של הזוג המגעיל האפשרות הזאת קיימת...

טלומרז

New member
רוב הטוקבקים בזים ולועגים לה

לא תענוג גדול להיות הכי מטוקבקת בנסיבות הנ"ל. אפילו זוגיות לא הצליחה להמשיך לזייף בחוץ. על מה ולמה קרן צריכה להתגאות? אפילו מפני מעריציה היא מסתתרת ולא מספרת להם את האמת. בחורה שזכתה בתוכנית ריאליטי עם "אהוב ליבה" צריכה להיות מאושרת וגאה. במקום זה היא נתמכת ע"י חברים ומשפחה, כפי שהיא מעידה על עצמה, משמע- לא הכל טוב אצלה. עוד לא היה מקרה כזה של מישהו שזוכה וזקוק לתמיכה ומתחמק מרוב בושה מפני שאלות הכתבים והמעריצים. ואיפה הראיון עם "המנצחים הגדולים"? מרוב שהכל מפוברק והנצחון היה לא ראוי ובניגוד לדעת ורצון הרוב, אפילו ההפקה, ערוץ 10 וכל מי שקשור לתוכנית, לא דאגו לערוך להם ראיון מכובד. לראיון כזה היה אמור להיות ביקוש וחשיבות רבה, ובמקום זה טאטאו הכל מתחת לשטיח והעלימו אותם.

marillion

New member
טלוםרז

1.צר לי שאת לא מבינה דבר די פשוט,שבקלי קלות אפשר ללכלך וללעוג לכל אחד ואחת ולא משנה סיבות או בטיח. אבל בפועל כמעת ולא קורה שמתפרסמים פוסטים כאלה כלפי דניאל...הדבר הזה אומר לך משהו ?ארי אם פוגעים בקרן למה המעריצים שלה(הרוב במילים אחרות) לא יחזירו לדניאל?חסרים נושאים?קחי דוגמה :הנסיכה אמנם בוכרית רק 50% אבל משופמת 100% וזה גם בקטנה וגם אמת לאמיתה...או שבגיל 17 כבר עזבה את הבית לכיוון של גברים בני 26 (הקטע שווה דיון בניפרד בהזדמנות...I promise
)

marillion

New member
טלומרז

המודל שאת מנסה לצייר הוא פשוט לא מציאותי,אין דבר כזה בחיים אמיתיים שלמישהו/י יצורפו ויידבקו כל הדפקטים כל הדברים השליליים כל התכונות הראות ניסיון מסוג זה הוא בעיניי ביטוי לתיסכול אחד גדול

נניח שאני אדם מגעיל שכותב דברים מגעילים

אז מה? כל טוק בק מגעיל כזה מוסיף לקרן למדד הרייטינג של הטוקבקים וזו הסיבה היחידה בגללה היא במקום הראשון. הם לא עושים בדיקה מי מקבל את הטוקבקים הכי מפרגנים , אלא משכללים את הכל. אם לדעתך היא אדם טוב ומדהים, יש לך בעיה קשה או שלא צפית בתוכנית ולא ראית את ההתנהגות שלה כלפי ליז או אפילו ליהי. ואל תגידי לי שהיא התנצלה, כי אין מקום להתנהגות כמו שלה.

טלומרז

New member
אכן גב סתם לה את הפה כל פעם שליכלכה

ואף גרם לה להתבודד ולא לשתף יותר את ליהי, רק כי ידע שביחד איתה הן מטנפות על כל העולם. וזו הסיבה שחלק מהאנשים שכחו כמה היא רעה.

leeee2

New member
יחד עם קרן גם ביבי הכי מטוקבק... נו אז?? מה

זה אומר?? לא הייתי רוצה להיות שם איתם.. ממש לא...

marillion

New member
צליל 1

"המראיינת הבינה שהזכייה ..." צר לי להגיד לך,אבל כנראה שאת לא מבינה שברגע שאת מבטאת את הנאמר דרך גוף שלישי(המראיינת במקרה הזה) באותו רגע כל משנכתב מתרוקן מתוכן

למעלה