מי? מה? ולמה?

K to the B

New member
מי? מה? ולמה?

שלום.... "נחשפתי" לאורגימי דרך תמונות שראיתי בבית ספר ומאד התרשמתי. נכנסתי לפורום שלכם דרך אתר "המרכז הישראלי לאוריגמי" והנה אני פה ורוצה לנסות להשתלב בתחום.....שאלתי היא: איך אני מתחיל ללמוד אתר? ספר טוב? וכל מה שקשור.. תודה מראש

ג ל ע ד א

New member
אני ממליץ על הדברים האלה ...

1. בסיסים 2. קיפולים שחוזרים על עצמם (קיפול הפוך, שיקוע וכו) אני ממליץ לקחת נירות קטנים ולהתאמן על כל אחד מהם בנפרד 3. בתור התחלה ניתן למצוא באינטרנט המון קיפולים למתחילים ולכאלה שאינם, כך שאין חובה לקנות ישר ספרים. אתר כזה לדוגמא הוא האתר של אלכס ברבר. 4. נירות לאוריגמי ניתן לקנות במרכז הישראלי לאוריגמי. בהצלחה, גלעד

גל אדום

New member
סליחה על השאלה, אבל...

בקשר לניירות אוריגמי. המשלוח נעשה בדואר רגיל בארץ? כי אז אני חושש שאקבל את הניירות מקומטים ומקופלים. האם המשלוח נעשה בקרטון עבה שלא מאפשר קיפול מצד הדואר?

giladznaor

New member
ממה שזכור לי

לא הייתה בעייה בניירות שהזמנתי, אבל אני לא זוכר באיזה סוג אריזה זה הגיעה. כמו כן, תמיד אפשר לקפוץ למרכז ולקנות ישירות (וגם לראות כל מיני ספרים וחוליות חביבות).

ruthier

New member
איך מתחילים

ישנם מספר דרכים להתחיל באוריגאמי 1. לילדים יש לנו חוג כל יום ראשון במוזיאון לאמנות ישראלית רמת גן 2. מבוגרים אפשר דרך האתר,ואפשר להצטרף למועדון החובבים 3. יש חוברות אוריגאמי לכל ,למתחילים בעיברית 4. וגם חומרים אפשר להתקשר למרכז לאוריגאמי ולכל שאלה, תשובה עם חיוך 03-7513483 סוף שבוע גשום ומופלא רותי -מנהלת ארגונית המרכז הישראלי לאוריגאמי

למעלה