מי מה מו ואיפה...

chuch1

New member
מי מה מו ואיפה...

היי לכולן/ם, אשמח ואודה אם כל אחת ואחד יעשו הכרות קצרה, יספרו איפה הם עובדים (מאמנים או מתעמלים) , באיזו סוג קבוצה וכו'..לטובת אלו שהצטרפו לאחרונה :):):) אם יש את זה כתוב כבר - אשמח לקבל הפניה... יום אהבה שמח :)

אמא לה3

New member
או קייי מתחילה...

אני בת 34 (כבר יותר 35...), מאמנת כיום בחוגים עממים במרכזים הקהילתיים בעירי (נתניה). בעבר אימנתי נבחרות אך כיום אני בוחרת בגידול והשקעה במישפחתי (שלושה ילדים). וזהו. האימון הוא התחביב והמיקצוע בו בחרתי, נהנית מכל רגע. שמחה תמיד לחלוק את הידע שרכשתי עם השנים ומאמינה ש"מכל מלמדי השכלתי" משתדלת להיות תמיד במצב למידה, ללמוד ולהתעניין בטכניקות ותרגילים חדשים שישפרו את עבודתי כמאמנת. היות ואני עובדת במרכזים קהילתיים ולא באולם התעמלות מאובזר, אני נאלצת לאלתר ולהיות מאוד יצירתית על מנת לאפשר לבנות להתקדם וללמוד אלמנטים מתקדמים.

chuch1

New member
סחטיין עלייך

ויתור אימון נבחרת (למי שאוהבת ) בוודאי לא היה קל אבל היה שווה :) חייבת להגיב על העניין של האילתורים- אמנם אני עובדת באולמות ספורט מאובזרים חלקית (ארגז, קפצית מקפצה ספסלים ומזרונים) אבל האילתורים תמיד מגיעים כי אף פעם זה לא מספיק... :) לנו בפ"ת אין אולם שהוא שווה ערך לאולם ברלין לצורך העניין... ולי כמתעמלת היה מאוד משעמם לעסוק באותם המכשירים כל הזמן ולכן חשוב לי לאלתר ולהמציא עוד ועוד על מנת שתחושת השיעמום לא תגיע למתעמלות,למתעמלים והכי חשוב אליי... כי מאמנת משועממם מאמנת משעמם... באילו נבחרות אימנת? והאם את עוסקת בעוד משהו מלבד אימון בחוגים אחה"צ?

אמא לה3

New member
הי צ'וצ'

אימנתי בשתי נבחרות...יש לי כמה מתעמלות לשעבר שהיום בין המובילות בארץ (מי שלא פרשה...). כיום אני עוסקת בעיקר באימון, בחוגים עממיים וכן בתיכון בעירי. בחרתי לעזוב את התחום התחרותי מכמה סיבות. את מקום עבודתי, בו עבדתי שנים, עזבתי מכיוון שלא יכולתי יותר להמשיך ולהשקיע שעות באולם על חשבון ילדיי. זו השקעה עצומה בשביל מאמנת עם ילדים. כיום אני עובדת במרכזים קהילתיים בלי ציוד כמעט בכלל, ובטח לא מתאים לתחרויות בהתעמלות מכשירים, לכן אני מתמקדת בענף העממי, לקדם לפתח ולהעלות למודעות את הענף על כל היופי שבו.

Tammie

New member
אני אמשיך :)

אני בת 21 התאמנתי בעבר בנבחרת של כוכב יאיר ועכשיו אני מאמנת שם. אני מאמנת רק את הנבחרת באימוני זוגות בעיקר. יש לנו קבוצת ג'נרל ואנחנו מקוות להתחיל להתחרות בקרוב.

נעממהה

New member
נראה לי שסיפרתי כבר אבל בכל זאת...

בת 17, מתעמלת ומדריכה גם יחד, (מנסה לתמרן בין כל הדברים...) ביישוב שאני גרה בו. יש לנו חוג עממי מצליח מאוד ואפילו עם ציוד לא רע יחסית ובמצב טוב (כל שנה איכשהו מצליחים להוציא מהמתנ"ס איזשהו משהו חדש... אחרי בכי ותחנונים רבים כמובן
) אני נהנת מאוווד!!!!!! מה אני יעשה שנה הבאה???????

אמא לה3

New member
תמשיכי להתאמן ולאמן- עד הצבא...

ככה גם אני עשיתי, וכמובן גם בזמן השירות הצבאי התעמלתי ככל שיכולתי ולאחר הצבא חזרתי להתעמל תקופה (כולל הופעות), לאחר מכן אימנתי וקצת התעמלתי, ואחרי ההריון השני אני רק התעמלתי. בהצלחה! זה לא סוף הדרך!

orelushg

New member
קצת באיחור... אבל לונורא :)

אז ככה, קוראים לי אוראלי, בת 17 וחצי, מאמנת בבי"ס ומתאמנת ביחד, ומנסה לתמרן בין השניים.... חחח... מתה על הקבוצה שאני מאמנת בבי"ס... כאלה מתוקות - כיתות ז-ט... אני ונעממה מתאמנות יחד ולומדות יחד... :) מתאמנת גם ביישוב ליד, איפה שנעממה וגם באולפנה. בחוג יש אחלה ציוד ובאולפנה, הציוד די מעפן... אבל אין שום דבר שיפריע לי להתעמלות... במיוחד שאמא שלי קנתה לי טרמפולינה ענקית ליומולדת 17 :) מה אני הולכת לעשות שנה הבאה בלי ההתעמלות??? זה הולך להיות קשה... וזהוו בערך...

אמא לה3

New member
וואי, אתן שתיכן מקסימות

מאד מזכירות לי אותי בגילכן...כמו שאמרתי לנעמה, הצבא/שרות לאומי, זה לא סוף הדרך, היום כבר יש קב' לבוגרים בכל גיל. כל עוד אתן אוהבות ונהנות- אין לזה גיל. ואת צודקת, גם אני מאמנת ילדות בכיתות ז'-י'...והן מקסימות

למעלה