מי? מה? מו? פורום למי נתנו?

מי? מה? מו? פורום למי נתנו?

מה זה תפוז השתגע??????????? אני יושב וקורא ולא מאמין למראה עיניי !!!!!!!! זה שגרם למריבה הכי גדולה בתולדות הצ`אט בחדר ארבעים. אני מודה שהייתי חלק מהכותבים הוותיקים שם ובגללך חרוז ראיתי איך נעלמו וברחו להם כל החבר`ה הטובים. לידיעת תפוז תסתכלו ברשימת חברי הפורום שנהגו פעם לכתוב שם האחרונה שברחה היתה 007 , לפניה עזבו קסנדרה, גר-בהר, קסנדרה, דובשנית, אליאלה, מאיה, נטע, אילתי 52, אשה-ילדה, שועלית-המדבר, ועוד 2 חברים שהם מנהלי פורומים משלהם היום ועוד כהנה וכהנה. וזה אתה החרוז על ההתחזות שדניאל מדבר אני יודע ואני אחשוף כאן את הלוויתך הוירטואלית כפי שדאגת לעשות לעצמך את ההודאה שלך על המעשה הנבזי והשפל. פיתחו את העיניים תפוז. זה המינוי אינו ראוי. ~^וזרח השמש^~

המנהל חסם זהו נוסח החסימה!!!!!!!!!

גולש יקר! בעקבות שימוש הנוגד את כללי ההתנהגות בפורום הוגבלת זמנית מהפורום סיבת ההגבלה: השמצות פרועות של מנהל הפורום ואחד מחברי הפורום אם ברצונך לחזור לכתוב בפורום שוב, אנא פנה למנהל הפורום - חרוז במכתבך ציין את הכינוי בו אתה מוכר בפורום תודה, צוות תפוז.

להנהלת הפורומים

נוסח ההודעה אולי לא היה נעים למנהל הפורום ולכל היותר היה עליו למחוק את ההודעה אבל בטח שלא לחסום ולהגביל אותי. אם אני לא טועה חסימה והגבלה הם רק במקרים חמורים עוד לא ראיתי מנהל פורום שחוסם ומגביל רק בגלל שמה שכתבתי לא מוצא חן בעיניו. לנהל פורום כזה צריך אדם נקי ובלי ``עבר מכוער באינטרנט`` ובטח שהוא גם צריך להיות רגיש. הנהלת הפורום מתבקשת להוריד את החסימה הכי מהר. ~^וזרח השמש^~

קראנו את הודעותיך בפורום

ולהערכתנו יש הצדקה מלאה למחיקתן. ההערות על מנהל הפורום נשמעו ונקראו. כפי שהבהרנו, הפורום נועד לשמש במה לסיוע ועזרה. אין מקום בפורום בכלל, ובפורום מסוג זה בפרט, להשמצות אישיות כנגד המנהל או כל אחד אחר. ככל פורום גם הפורום הזה עומד לתקופת נסיון, ובמהלכה לא נאפשר כל השמצות או פגיעה אישית בפורום. אינך חסום בשלב זה, ואנו מקווים כי לא תהיה עילה לחסימה גם בעתיד.

למעלה