מי מודאג ממזג האויר בחתונה

מניסיון של משפחה שלי ...וזה בדוק

וכל הקרידט לאב של אהובי שבדק כל הזמן , פשוט מלך!!! 1.לבדוק באתר של בתחזית המטרולוגית . 2. להתקשר אליהם , הם מאוד נחמדים ואומרים באופן מלא . דוגמא : החתונה היתה 13.11 > חורף , אך לפי הבדיקה דרך האתר הראה אפור מאוד וכ' , בוצעה שיחה אליהם במהלך אותו היום ו3 שעות לפני החתונה , והם קיבלו תשובה מדוייקת , היה שמש וחמים , כן כן בנובמבר . והחופה היתה בחוץ , אירגנו זאת 3 שעות לפני קבלת הפנים . אנחנו בחרנו 1.12 - כדי לחסוך את הבדיקות שוב וההרגשה , כי בוודאות דצמבר זה חורף...

נכון, דצמבר זה חורף, אבל אני סומכת

עלייך שאת מתפללת ליום חורפי ושמשי.... נכון???!!! אבוי לך אם לא, כי אני כן!!! ואם את תהרסי לי
וחוצמזה הסיבה שאנחנו בחרנו בתאריך הזה, כי זה חורף, אבל עוד לא ממש חורף (טפו טפו טפו
שום וגם בצל! רק שמרפי לא יתעורר לי פתאום ה%^&&$%$%^^*) הקטן הזה...) - ואם נחזור אחרוה, אז בד"כ בדצמבר יש הרבה ימי חורף שמשיים, שהם הימים הכי יפים ונעימים בשנה לדעתי (תחזור, תחזור לישון ח%א קטן...
)

אופס... ../images/Emo9.gif לא סיימתי את דבריי וכבר

שלחתי... בכל מקרה אז אין כמו ימי שמש בחורף, הם הכי יפים והכי רומנטיים, וחוצמזה בינינו- אין כמו גשם בשביל הרומנטיקה (כמובן רק כשאנחנו במקום מוגן לבושים חם ועם בן זוג שמחמם...)

קונדסית אני איתך וברור שאני בדעה

כמו של, יוםשמש בחורף זו ה'רומנטיקה!!! צחקתי לגבי בחירת התאריך , את יודעת כדי לא לעשות יותר מידי עבודה להורים ....
נחזיק אצבעות יחד ,טוב.

פיקדילי

New member
חום של אוקטובר -

לא נשמע לי זוועתי כמו חום של אוגוסט, הכל יחסי (תזכרי שתמיד זה יחסית לעונה...), אני מאמינה שיהיה בסדר. חוצמזה, את יכולה לנסות ליצור קשר עם תחנה מטורולוגית (ככה כותבים?) עם כל המפות הסינופטיות שלהם בטוח יש להם תחזית יותר מדוייקת קדימה, (או אולי יש פורום של חובבנים שישמחו לענות לך?) בכל מקרה, הרי זה לא ישנה כלום, אז אולי פשוט תחכי? :-|

Hadas18

New member
פיקדילי, החתונה שלכם בחוץ???

אני כנראה צריכה לאמץ את הגישה שלך...אנחנו באותו תאריך, ואני חייבת הרגעה!

jamali porush

New member
אני לא דואג אני רק מודאג

אנחנו מתחתנים בחוץ. אם נחשוב שקר מדי נזמין בחור שמקים מין מאהל. אם יהיה מבול נצטרך להעביר לבפנים. אבל זה יהיה חבל מאוד, כי אין מקום לריקודים וכל אופי החתונה שונה. בקיצור, אני קצת מוטרדת, אבל בעיקר מנסה לברר תחזית, ולהתארגן בהתאם. מאמינה שיהיה שמח בכל מקרה. ג'מלי.

למעלה