מי מוכן להכין ....

lotan

New member
מי מוכן להכין ....

כוס תה עם נענע לבחורה חולה ומסכנה?

אפרת.א

New member
לוטטטטןןןןןן

חמדתי... חולה בפורים? אוףףףףףף כמה נורא.... מגישה לך באהבה רבה, כוס תה עם נענע מתובלת בחיבוק חם והמוןןןןןן אהבה! תרגישי לנו טוב חמודה - שבת נפלאה שתהיה לך (למרות...היותך חולה) באם תרצי עוד כוס תה - אשמח לעזור בשנית, בשלישית ו......עד הרגע שאשמע צעקההההה של-----------דדדדיייייייייי , אני כבר בריאה! לא צריך יותר תה - עכשיו הגיע תור הקפה:)) הרבה בריאות חמודה - מממווואאאאאאהההההההה , אופס....(מממממ.....מקווה שזה לא מדבק...:))

lotan

New member
אפרתי.....

תודה יקירתי זה היה מה זה במקום גם הכוס תה עם נענע וגם החיבוק אבל לצערי הרב זה לא עזר ואני עדיין בלי קול ומשתעלת עד שיוצא לי הגרון אז אם יש לך עצה, ערה, הארה,טיפפ אפילו הכי קטן איך להבריח את החיידקים אז אני אשמח לקבל (ניסתי אפילו להפחיד אותם ולהתחפש למכשפה ולהסתכל במראה אבל זה לא עזר) עיזררווווווו לי בבקשה ואיך אני יכולה להכניס אייקון למסר אני לא מצליחה נכנסים לי רק הסימנים גם אני מקווה שזה לא מדבק דרך אגב מה עם חתיכת עודה טובה??

אפרת.א

New member
מתוקה , אל דאגה...

סופם שהם בורחים- לבד, בלי לשאול את אף אחד! כשמתחיל לשעמם להם, הם מתחילים להרגיש - כזו מן אי נוחות, מעט רטוב, קצת לחות. מתעופפים ללוע אחר, כאן, לא בא להם יותר.. נעלמים כלעומת שבאים . התאזרי בסבלנות חביבתי - הם ילכו , האמיני לי.. הם שונאי שיגרה מושבעים! אוהבים כל הזמן ריגושים חדשים, כאלה....מן....נודניקים מעצבנים לחצי על האייקון עצמו - ולא על האותיות בייייי מתוקה - שבוע נפלא! ו.......יאללה שלא ישעמם קחי עוד חיבוקקקקקקק - ענקקקקקק מכל הנשמה עם המון סימפטיה ואיחולי בריאות ....ועוד נשיקה:)) באשר לעוגה - יווווווו - את כבר בריאה! חחחחחחחח חמודה איזו את אוהבת? מבטיחה לדאוג לך אישית לוחצת! מואההההההההה

lotan

New member
תודה ובקשר לעוגה...

עדיף שוקולד אבל כל דבר יתקבל בברכה.... תודה שיהיה לך שבוע מהנה עם הרבה בריאות והצלחה (נכון שאני נשמעת כמו איגרת ברכה?) ובקשר לאייקונים תודה על העצה אבל זה לא עובד, אני לווחצת על האייקון ויוצא לי הסימן..... מרגיז נורא.

אפרת.א

New member
את העיקר לא אמרת...

נווווווו - כבר בריאה ?? איגרת ברכה פריירית על ידך:) יאללה תתחילי לכתוב! האייקונים מיותרים אם כותבים בדיוק מה מרגישים...ואיך.... אזזזזזז - קדימה יקירה - קחי את יד שמאל , יד ימין, הניחי בתנוחה נוחה.....ו - הקלידי! מרגיז -אבל נסבל:)) (ממממ...עוגת שוקולד? - רגעעעעע......כבר מגיעה)

lotan

New member
לצערי....

מזלי לא שפר וחומי עלה החיידים את גופי אוהבים והחליטו להקים בו מאחזקבע אבל לא נורא הלימפוציטים בהם נלחמם ובקרוב יגיע סופה של המלחמה ומפלתם הגדולה תגיע לצערי לא חוסדתי בכישרון כתיבה כשלך אבל עדיין את כוחי אני אנסה ומותני אני אשנס ולמלאכה אגש מכווה שפעם הבאה יצא משהו ממוחי המסטול (מהתרופות הכוונה) שלך בחיבוק אוהב לוטן

למעלה