מי מוכן להשאיל לי GPS למחר?

חגי

New member
אחרי ששברתי צלע היום בזיכרון

אולי יסתבר מחר שיש עוד נזק ואז אוכל להשאיל לך את ה GPS למי שמתעניין - אחרי טיסה לא משהוא למעט טרמיקה אחת טובה מאד מגובה 200 עד 950 ועזיבה מרצון חזרה לרכס , הלכתי לנחיתה ובמקום להתעקש על סטריפ קצר ופנו מקוצים הלכתי על שדה גדול עם הרבה קוצים לצערי גם לא שיניתי מוד נחיתה ונחתתי במהירות גבוהה כמו שאני רגיל וזאת תוך כדי כיסוח קוצים עם הספיד בר והכבלים. לקראת הדחיפה הגעתי לקבוצת קוצים של 2-2.5 מטר ושם כנראה החלטתי לדחוף חזק ...עליתי איזה 4 מטר עם אף בשמים וצנחתי חזרה תוך כדי נגיעת צד ימין ראשון ומיד היד מכופפת את הצלע הצידה למצב של שבירה כמעט מוחלטת. בלגן בפרוק עם פין שהתעקם ...כנראה דווקא בשלב הפרוק עם כל האילוצים של פרוק גלשן נכה בשדה קוצים...בקיצור לא כייף.

אני כבר מזמן הכנסתי את זיכרון לזיכרון

חוץ מזה שיש שם פוטנציאל לקרוס ארוך, בשבילי יש שם רק חסרונות: אתר נמוך, שדה נחיתה...אתם יודעים, המראה ברוח דר' מערבית מסוכנת, קירבה לים (לחות +בסיס ענן נמוך), שדות נחיתה מאיימים בתחילת הקרוס, טעות אחת בתחילה ואתה למטה. לדעתי, הסיכוי לצאת משם לקרוס הוא 1:10 לעומת מקומות אחרים. ואני, שטס פעמיים בחודש, דופק את מצב הרוח לשבועיים אחרי גלישה בת שתי דקות מזכרון. אפשר לדעתי לחשוב על קרוסים לא פחות ארוכים מהתבור. למשל: תבור - מבוא חמה - מחולה וחזרה לתבור. אף אחד עוד לא עשה את זה ובימים מסויימים בהחלט יש פוטנציאל. אפשר גם לחשוב על תבור - גונן - צמח. בקיצור, גיא, יש ניקוד על רעיונות?

מי שלא יודע, צלעות זה גם בשביל לשבור...

תתחיל להשקיע במניות אלומיניום, כמו שאני מבין, המחירים רק יעלו. כשהתחלתי את הספורט, צלע עלתה 20$

atzmony

New member
רק בשביל לסבר את האוזן

המחיר לאלומיניום עלה בשנה האחרונה ביותר מ 50% !!! ומי ששואל למה ,זה בגלל הסינים שבונים בטרוף ופשוט קונים את כל מלאי האלומיניום בעולם.

למעלה