מי מוכן לפתוח את ה

מי מוכן לפתוח את ה../images/Emo23.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בית נוער ( כיתות א -ו ) בדרם תל אביב שקולט ומטפל בילדים ונוער במצבי סיכון ומצוקה עורך להם קייטנה ומבקש את עזרתכם ומחפש מי מוכן לתרום מזמנו או תמורת סכום סימלי? זו יכולה להיות הצגה ( עם או בלי בובות ), מופע, הפעלה או אפילו סדנא שיכול\ה להעביר אחד\ת הבובאים\יות שרק בונים בובות ולא מופיעים איתן. זה גם יכול להיות מופע קסמים, אקרובטיקה, לוליינות, ליצנות,שירה מוסיקה, ריקוד וכ'ו כמו כן אודה לכם אם תפרסמו ותעבירו הלאה את ההודעה לכל מי שאתם חושבים שיש לו מה להציע ואולי יסכים לעשות זאת כל עזרה תתקבל בשמחה ותבוא עליכם הברכה. על בית הנוער תוכלו לקרוא במכתב המצורף ומי שירצה יוכל לפנות למנהלת המקסימה תמר שורק ע"פ הפרטים המצויינים במכתבה תודה מראש ומכל הלב והנשמה למי שיוכל לסייע בהופעה או אפילו רק בפירסום הבקשה

הלוואי ויכולתי אבל - רחוק לי, מניסיון התנדבתי

בסוג כזה של בית. מצד אחד זה מאוד עצוב ומצד שני זה גורם לסיפוק שיכולתי להביא להם קצת הנאה בחיים הלא קלים שלהם.

כן זה ברור אבל העיקר הכוונה שלך חגית!!!!

ומסכים איתך לגמרי עם כל מה שכתבת על ההרגשה של אחרי, שום דבר לא ישווה לזה!!!!!! אולי פעם כשתהיי במקרה בסביבה ותדעי על זה מראש תוכלי להופיע אצלהם.

ayaly2

New member
אני אבדוק מול תמר ../images/Emo13.gif

ואני יעביר הלאה בפייסבוק לחברים

תודה רבה ו../images/Emo229.gif איילה!!!!!!!

בטוח שתצליחי להעלות חיוכים על פניהם של הילדים ולשחרר מהם הרבה אנרגיה, הנאה וצחוקים שכ"כ חסרים בעולמם

אני כבר סגרתי איתה והעברתי בין חברים בפייס...

יוזמה מאוד מבורכת .... כל טוב

אני יודע, דברתי איתה ב../images/Emo33.gif והיא סיפרה לי

ואמרה שהיית מקסימה, לבבית, אדיבה ומלאת רצון לעזור
ספרתי לה על שרשור זה ועל כך שכולנו פירסמנו בפייס וביקשנו גם להעביר הלאה ואין לך ולכם מושג עד כמה היא הופתעה מעוצמת האכפתיות והרצון שלנו להושיט יד. איילה - מסרתי לה שגם את תדברי איתה והיא שמחה ומחכה.
לכם בואו נמשיך ככה ונדאג שגם לילדים האלה יהיו כמה שיותר הצגות, אירועים וסדנאות שיעשו להם טוב בלב ובנשמה תודה רבה לכל הנוטלים במלאכה, למסייעים בפירסום וגם לאלה ש"רק" מגיבים ולא יכולים לעשות יותר בשל המרחק הגיאוגרפי דבר שמובן מאליו.

תודה רבה לך שחרזדה ../images/Emo24.gif

אני בטוח שתהיינה עוד הזדמנויות בהמשך להתנדבות בבית הנוער הזה ולהתנדבויות במקומות שונים. העיקר הרצון והכוונה הטובה - זה מה שחשוב

למעלה