מי מוכן לשים כסף על ווקלר ?

Mont Ventoux

New member
מי מוכן לשים כסף על ווקלר ?

--זהירות ביקורת !!-- יכול להיות שכל הארמסטרונג אולריך המילטון מאיו הראס באסו וכו' וכו' פשוט טעו? מי אמר שיהיה כל כך קל להכניס לווקלר 9 דקות וחצי (שלא לאמר יותר..)? בנתיים הילד מגלה יכולות נאות ביותר. הוא שם על הקו. ומה בדיוק עושים כל ה"גדולים" ? כלום. שעמום. השנייה פה שנייה שם של ארמסטרונג מייגעים. או שייתנו לנו תחרות או שייתנו לילד את השאנז אליזה. אבל מספיק עם הגרבג' טיים. ורק שתדעו, אנשים שמים על ווקלר כסף בהימורים, וחוץ מזה גם בצרפת יש המון ביקורת על מבנה הטור השנה, הרייטינג ירד, והספונסרים מתלוננים - כאילו יש רק איזה 4 שלבים ששווה לראות. אז מי שלא מסכים עם דברים אלו מתבקש לשמור את מקלדתו לשרשור אחר, על מנת לתת ביטוי לאלו שדברים אלו כן מדברים אליהם.

Yarnin

New member
גרג למונד...

הגיע לטור עם קבוצה קטנה שהוזמנה לטור בווילד-קארד והוא לא היה מישהו כל-כך ידוע... אבל זכה בטור... אז.. כן יכול להיות שווקלר יגיע לפריז בצהוב. יחי צרפת יחי הטרי קולור יחי החולצה הצהובה על כתפיו של ווקלר ירנין

aFish

New member
כנראה שמחר כבר נדע....

אם יש סיכוי? מאיזה חומר הוא קורץ? (אם אוי ואבוי לנו....
)

לאיזה ניצחון של למונד אתה מתכוון?

ב-86 בקבוצה הקטנה של למונד היה גם ברנאר הינו. ולמונד בכלל לא היה אלמוני באותה שנה, הוא היה אלוף עולם ב-83 וסיים פעמיים על הפודיום בטור (84 שלישי ו-85 שני). בטור שהוא זכה הוא היה פייבוריט מהרגע הראשון, למען האמת כבר ב-85 הוא היה הרוכב הטוב ביותר, אבל הוא חוייב לעבוד בשביל הינו. נראה לי שהתבלבלת ברוכב? או בשנה?

spuf

New member
גרג למונד

יש היום כתבה על (עם) גרג למונד ביורוספורט. כדאי מאד לקרוא !. שני דברים מאד מעניינים שהבנאדם אומר : 1. כל ענף האופניים מסומם וגם לאנס ארמסטרונג (ממש במילים אלה, באנגלית) 2. בשנת 1990 ניצחתי את הטור (בפעם האחרונה) והקבוצה שלי זכתה בראש הדרוג. שנה אחר כך, אף אחד מאיתנו לא יכל לעמוד בקצב של הדבוקה !!, היה שינוי רדיקלי ביכולות הרוכבים. כדאי לקרוא.

מאדמאן

New member
אני אתרגם ראיון שלו בעיתון לה מונד

מחר בבוקר באתר של יאיר. דברים שנשמעים מאוד מאוד אגרסיביים וקנטרניים. מצוטט בכל העיתונות הצרפתית החל מהיום בצהריים בהרחבת יתר (??). עושה ללאנס זובור תקשורתי.

uv111

New member
זאת רעידת אדמה

ללא ספק דברים שלא יוכלו לעבור בשתיקה.

למעלה