מי מוכר את הנרתיק הזה?

SHERME

Well-known member
רציני אין יבוא להנרתיק הזה? חבל נראה לי ממש טוב​
בארץ אין
הנה אחד מאיביי
26ִ$

Yakir4179

Well-known member
בארץ אין
הנה אחד מאיביי
26ִ$
השאלה היא אם הוא באותה איכות​

Yakir4179

Well-known member
הכל יחסי בחיים
אם שם זה נמכר ב85 שקל
אם היו מייבאים את זה ארצה זה היה עולה 180 שקל
לא מצאתי בעלי אקספרס Bayelon s22 oltra ,79 דולר באמזון מתאר לעצמי שזה איכותי,סקרן אותי לדעת למה אין יבוא לזה לארץ​

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כי אין ביקוש כנראה
זה כנראה מכשיר שפחות "נמכר" ולכן מביאים עבורו פחות גד'טים. לא די בכך שהמכשיר עצמו די מגושם וקצת כבד, אתה מכניס אותו לתוך ארנק שמכיל הרבה כרטיסים ואולי גם כסף... שמע. זה גם משקל וגם נפח... לך ותחזיק את האוצר הזה בסמוך לאוזן... חחחחחחחחחחחח.

SHERME

Well-known member
זה כנראה מכשיר שפחות "נמכר" ולכן מביאים עבורו פחות גד'טים. לא די בכך שהמכשיר עצמו די מגושם וקצת כבד, אתה מכניס אותו לתוך ארנק שמכיל הרבה כרטיסים ואולי גם כסף... שמע. זה גם משקל וגם נפח... לך ותחזיק את האוצר הזה בסמוך לאוזן... חחחחחחחחחחחח.
70% מסדרת S22 שנמכרים בישראל הוא S22 ULTRA
הישראלים יודעים להעריך איכות
ואיכות באנדרואיד זה סמסונג
אין לאנשים שום בעיה לשלם 4000 שקל אם הוא לטעמם
לגבי נרתיק ספר זה כנראה לא שימושי כפי שרשמת אי אפשר לשוחח עם ארנק ענקי צמוד לאוזן ברחוב זה נראה מגוחך

כמו האייפוניסטים שבלי להניד עפעף משלמים סכומים מטורפים על אייפון 14 אייפון 13 פרו מקס אייפון 14 פרו ואייפון 14 פרו מקס

Yakir4179

Well-known member
70% מסדרת S22 שנמכרים בישראל הוא S22 ULTRA
הישראלים יודעים להעריך איכות
ואיכות באנדרואיד זה סמסונג
אין לאנשים שום בעיה לשלם 4000 שקל אם הוא לטעמם
לגבי נרתיק ספר זה כנראה לא שימושי כפי שרשמת אי אפשר לשוחח עם ארנק ענקי צמוד לאוזן ברחוב זה נראה מגוחך

כמו האייפוניסטים שבלי להניד עפעף משלמים סכומים מטורפים על אייפון 14 אייפון 13 פרו מקס אייפון 14 פרו ואייפון 14 פרו מקס
אני לוקח אותו בגלל הבלימה שאם הוא נופל,נופל לי לא מעט מתוך שינה,ונרתיק של חברת בולרו 70 שח כאן נפתח לו ואז נשבר המסך,יש לי גם מדבקת סילקון הכי טובה שיש כיום​

למעלה