מי מומלץ יותר ?

מי מומלץ יותר ?

בקורס מבוא ליישום מחשב OFFICE אצל מי מומלץ ללמוד ? פריבור או בוכניק ?

zeni

New member
בוכניק!! רק בוכניק!

המרצה הכי נחמד במחלקה. (האמת שלא פגשתי מרצה יותר נחמד ממנו גם באוניברסיטה...) פריבור סבירה (בקורסים אחרים לפחות - את זה היא עוד לא לימדה) אבל מסבכת את החיים בעבודות מעצבנות וסתם בבילבול יתר.

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif כיפק לבוכניק היי הופ

לא למדתי את זה אצל פריבור כך שאני לא יודעת מה הולך אצלה, מצד שני כן הייתי רשומה לקורס של בוכניק ולכן אני ממליצה עליו בחום. פשוט בן אדם מקסים
ואם אתה יודע את החומר, הוא לא ילחץ עליך להגיע

jarad

New member
בוכניק

יש לשים לב: בוכניק אומר בתחילת הקורס שהנוכחות אינה חובה למי שמבין במחשבים, אך בסוף הוא מוריד 10% מהציון. אני לקחתי את הקורס בשנה א'. גם לנו הוא אמר שמי שיודע לא צריך להגיע. בסוף הסמסטר קיבלתי לפתע ציון נמוך ממה שהייתי אמורה לקבל. לאחר ברור הבנתי שזה בגלל הנוכחות. החלפתי עמו דברים במייל, אך הוא סרב לתקן את הציון. אני יודעת על עוד כמה סטודנטים שזה קרה להם. חוץ מזה, הוא די נחמד והקורס הוא חובה, כך שאין לך הרבה ברירות...

miky4

New member
המלצות על מרצים / קורסים

לקראת בניית מערכת שעות: שאלתי היא - לבעלי הניסיון - איך הקורסים של פרבר (קניין רוחני וכו'), ברוכסון (סמינר) ובר-אילן (סמינר ושיעור). מה הדרישות, איך הציונים, מה הרמה?? תודה

zeni

New member
לא מדוייק

גם אני שמעתי על זה והלכתי לשאול אותו. הוא ענה שאומנם כך הוא אמר אך כאשר תלמיד שאמר שהוא יודע את החומר מקבל ציון נמוך בעבודה בסוף שנה (דגש על העבודה - לא במבחן!!) הוא מבין מזה שבעצם הוא לא יודע את החומר כמו שצריך. לכן הוא הוריד ציון. לאחר תיאום איתו לא הייתי באף שיעור כל הסמסטר והוא לא הוריד לי כלום.

chayahd99

New member
../images/Emo128.gif מתנגדת

לקחתי אצלו שני קורסים ולא הגעתי אף לא לשיעור אחד. קיבלתי ציונים מעולים ולא ירד לי כלום על נוכחות.

רק בוכניק!!!!

מרצה מצויין, מעביר את השיעור בצחוק, נותן המון יחס אישי!!!!

למעלה