מי מזהה את הסמל ויודע פרטים?

מי מזהה את הסמל ויודע פרטים?

הסמל התגלה לאחרונה ב"שומריה" בקבוץ משמר העמק.
כל היודע פרטים -יבורך
אריק

חן L1

New member
שבוע טוב. תמונות ברורות

יותר של 2 צידי המדליה (לא נראה שמדובר בסמל) ואם אפשר גם של השרשרת הנלוות, עשויים לעזור בזיהויה (או לפחות בכיוון).

בינתיים אני יכול להעריך שמקורה של המדליה שלך אינו בארץ הקודש.

מצורפת קבוצה של סמלים מאוספי הדל של השומר הצעיר בארץ.

חן, לא כולם השומר הצעיר. בשורה הראשונה הראשון מימין

הוא סמל הגשמה של הנוער העובד, השני סמל המחנות העולים, והאחרון שוב המוער העובד והלומד.בשורה האחרונה הסמל עם היה נכון הוא של הצופים.
אוסף יפה.

חן L1

New member
ברור שלא רותי, הגזמת ..

הסמלים הכלליים ב"אוסף" שלי אינם מסודרים ברמה מקצועית ובמקרים מסוימים אני מרשה לעצמי ליצור אפילו קבוצות על סמך דמיון צורני בלבד כמו בצילום המצורף.

2 סיבות לכך - האחת, ה"אוסף" שלי כיום כ"כ קטן\דל\צנוע (כ150 סמלים בלבד) עד שאינו מצריך חלוקה לתתי קטגוריות (או שאינו יכול להתחלק לתתי קבוצות עדיין) וכך לרוב אני מחלק לקבוצות גדולות בלבד, כגון: ארגוני צדקה, מפלגות פוליטיות ובמקרה הנידון: תנועות נוער. (וכאמור, אפילו לפעמים על סמך דמיון צורני בלבד).

סיבה שנייה היא מאחר והאוסף מסודר כבר בצורה טובה באתר של הסמלים (פרטים על האתר הזה בהמשך) ועל כן אני מרשה לעצמי לסדרו בצורה "חופשית" באלבום.
בכל מקרה, תודה על הפירוט וההבהרה.

חן L1

New member
המלצה חמה לכל אספני הסמלים

באתר הסמלים הבא יש אפשרות לסדר את האוסף בצורה יפה, להכיר סמלים שעוד לא הכרתם וגם במידה וחסרים סמלים באתר שמצויים באוספכם ניתן להוסיף (בעל האתר מאשר).

באופן אישי אני נרשמתי לאתר לפני כ-4 חודשים והוספתי קרוב ל-60 סמלים חדשים לאתר ויש עוד כמה שאוסיף בעתיד כשיהיה לכך זמן (כמו חלק מאלו המופיעים בתמונה שבהודעה הקודמת ואינם מופיעים באתר).

קישור כללי לאתר הסמלים
קישור לאוספון שלי באתר

powo

New member
איסוף סמלים פתאום התחיל להיות מאוד פופולרי (גם אני)

מבלי להרגיש פתאום מתחיל להיות אוסף.ויש עוד של ק.ק.ל וגם ווראטי שכבר עלו לאויר מספר פעמים

למעלה