מי מזהה את השיר?

• פותח הנושא ticki
  • פורסם בתאריך

missundaztood

New member
ד"א, Ticki

ברוכה הבאה!
פרח| את מוזמנת לספר קצת על עצמך...

ticki

New member
מי מזהה את השיר?

How can I just let you walk away Just let you leave without a trace When I stand here taking Every breath with you You´re the only one Who really knew me at all How can you just walk away from me When all I can do is watch you leave ´Cause we´ve shared the laughter and the pain And even shared the tears You´re the only one Who really knew me at all

NaDaV18

New member
הגר!!

מה קורה? מזמן לא שמענו אותך(למה יש לך אוזניים כל-כך גדולות)?! מזמן לא ראינו אותך(למה יש לך עיניים כל-כך גדולות)?! אני סתם מושפע מסיפור כיפה אדומה
אז מה את חובבת ווסטלפים?

missundaztood

New member
חובבת ווסטלפים?

מ-מ-ש אני פשוט חולה עליהם...
אני באה והולכת... ולפעמים אני קוראת את ההודעות אבל לא מגיבה. אז הנה שיר-פיצוי! : לפעמים אני גדול ולפעמים קטן. לפעמים אני גיבור ולפעמים פחדן. לפעמים אני ביחד, לפעמים לבד. לפעמים אני באמצע, לפעמים בצד. אבל אני תמיד נשאר אני, תמיד נשאר אני, תמיד נשאר אני. לפעמים אני כינור ולפעמים תופים. לפעמים אני קייצי ולפעמים חורפי. לפעמים אני עצֵל ולפעמים חרוץ. לפעמים אני מתוק ולפעמים חמוץ. אבל אני תמיד נשאר אני, תמיד נשאר אני, תמיד נשאר אני. לפעמים אני חכם ולפעמים טיפשי. לפעמים אני ראשון ולפעמים שלישי. לפעמים אני תופס ולפעמים תפוס. לפעמים אני ענק ולפעמים- פַספוּס. אבל אני תמיד נשאר אני, תמיד נשאר אני, תמיד נשאר אני. (דתיה בן דור) ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ וזיכרו שלא משנה איזה שינוי חל בכם ומה קורה מסביבכם-אתם תמיד נשארים אתם! גם אם קצת עצובים ומרגישים לבד, או שמחים עד הגג ומרגישים ברי מזל... אתם תמיד נשארים אתם. ואני תמיד נשארת אני ותמיד אוהבת אתכם...
הגר

Silviya Bamper

New member
וולקאם לפורום תיקי!!../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה... אני לימור וד"א... השיר במקור הוא של פיל קולינס (הכי יפה לטעמי)

NaDaV18

New member
והנה זאתי שתמיד מפתיעה

אותנו בשירים של היוצרים הישנים.. כמו חידוש לשם של זוהר ארגוב.. זה ממש מצחיק אותי

adam65

New member
תיקון לשטות שכתבתי למטה

זה באמת פיל קולינס (האחד והיחיד)...

NaDaV18

New member
זה של ווסט לייף?

לא? באמת,ואני ציפיתי למשהו קשה

adam65

New member
וואו, זה שיר ישן, החזרת אותי לתיכון

שיר של להקת air supply עם השיר הזה בכו כל כך הרבה לבבות שבורים לפני 20 שנה בערך... אני חושב שעוד יש לי אותו על קסטה

למעלה