מי מזהה מה בתמונה?

מי מזהה מה בתמונה?

עדיפות לכאלו שאני לא בטוח ב100% שיודעים

RandomFan

New member
!!!!!!!!!1

הג'ונגלית נראית לי דיי בהריון,אבל כמו שרואים הזכר בשלו :p

יונתן בוקר טוב

הגיע הזמן ללמוד לפקס על האובייקט הנכון. הבחור שאני צרפתי צולם ביום שישי למרגלות מצדה בצד של הסוללה. חוץ ממנו היתה פעילות מאוד מצומצמת של זוחלים (אולי בגלל שהשקנו בחיפוש רק 30 דקות עקב קוצר זמן)

הפעם יש לי רשימת תרוצים!

1. היה טיפטוף קל אז פחדתי להרוס סופית את המצלמה אז הכל נעשה במהירות. 2. הוא התחיל להיות פעיל מדי וזה היה קשה להשתלט עליו ועל המצלמה. 3. באחד הטיולים דפקתי את המצלמה במשך שעות על סלעים ועכשיו כשאני שם אותה על אוטומט לדוגמא היא קופצת ישר לאופציה של הסרטה אז צריך למצוא עוד סלע לדפוק אותה שוב, אני חושש שהיא עומדת למות מסקילה בקרוב
4. אני לא צלם מיודע כמה
זאת תמונה טיפה יותר טובה.

dreaming h

New member
שוב התירוצים האלו....

"אם היו לי עוד עשר דקות...." אז מה? אז היה לך זעמן סיני?...

לגבי הצילום הראשון המטושטש

כפי שאמרתי חומט מנומר זכר בוגר לא ברור לפי הנוסח שרשמת האם אתה מעוניין בזיהוי או שזה חידון שתשובתו ידוע לך

הכוונה הייתה "חידון"

יש כאן מספר אנשים שאני יודע שיודעים את התשובה ורציתי לתת מקום לחברים אחרים. לפי מה קבעת שזה זכר? הצבע הכתום החזק? בגודל דווקא הוא לא היה גדול במיוחד כ 30 ס"מ. ראיתי כבר גדולים מזה.

מצטער אם קלקלתי את החידון

1. לנקבה דגם של צעירים כלומר: צבעוניות רבה יותר כתמים שחורים, לבנים, חומים אפורים וגם כתומים שאינם מסודרים לעומת זאת מופע הזכרים במיוחד עם הם מתת המין הצפוני (לא מהנגב) הוא של כתמים כתומים מסודרים על גוון אפור של הגוף 2. לא אמרתי שהוא גדול אמרתי שהוא בוגר בי דני ארליך

לפי התאור שלך זאת

נקבה. תודה רבה על המידע! היא נמצאה בערך 2 ק"מ (אולי פחות) מהיכן שנמצא הזכר, רק בהפרש של כמעט שנה...

פס צד בולט מאוד בזכרים

וברוב המקרים לא מופיע כלל בנקבות וצעירים בזכרים של תת המין הדרומי פס הצד שבור ופחות מאורגן וצבעו כתום כהה כמו כן גם הכתמים הכתומים שעל הגב כהים יותר ופחות מאורגנים מבתת המין הצפוני שמופיע בתמונות שלך בקרוב אני מתכוון להתארגן על תוכנות שתעזורנה לי לצרף תמונות לפורם המעניין שלכם פה שוב תודה אם לא אמרתי בעבר לך לdriming ולכל האנשים שמפרסמים כאן תמונות נהדרות ומידע מעניין

למעלה