שאלה באותו העניין
קודם כל רציתי לומר שאני מבקרת המון בפורום, אך לא כותבת כי אני עדיין לא אמא לצערי
אבל מקווה להצטרף אליכם תוך מקסימום שנה
השאלה היא בשביל חברה יש לי חברה מאוד טובה עם תינוקת בת חודשיים עוד מעט מסתיימת החופשת לידה שלה והיא תאלץ לחזור לעבודה היא אומרת שהעבודה לא הכי מספקת בעולם, למרות שהיא נהנית, וגם השכר לא מספיק גם היא וגם ובעלה עובדים, אך המשכורות של שניהם קטנות ומספיקות בקושי בשביל לכלכל את שלושתם היא רוצה להתפטר מהעבודה, ולעבוד בביתה כמטפלת לבת שלה + 3 תינוקות נוספים מבחינתה יש בזה כמה יתרונות א. היתרון הכלכלי ב. היא לא תאלץ "להפקיר" את ביתה בידיים זרות (לא שאני חס וחלילה מותחת ביקורת על אמהות שמשאירות את הילד/ה אצל מטפלת, אבל היא שמעה כל מיני סיפורי זוועה והיא מפחדת פחד מוות) ג. היתרון הרגשי. מדובר באישה מאוד מאוד חמה, שמאוד אוהבת תינוקות ושיש לה המון לתת (אני מכירה את הסיפור שלה באופן אישי ולמרות שהסיפור עצמו לא נעים, יצאה ממנו אשה מדהימה עם המון אהבה) היא פנתה אליי לעצה ואני אישית די חלוקה. מצד אחד לעבוד כמטפלת יכול לתת לה המון, אבל מצד שני, היום המצב במשק גם ככה רע, ואם משהו (בעבודתה כמטפלת) לא יסתדר ? היא תהיה מובטלת ועד שתמצא עבודה חדשה... אז מה דעתכם ? ודבר נוסף, הייתם מסכימים להעסיק מטפלת בידיעה שהיא תטפל בתינוק שלכם ובעוד שלושה ? תודה רבה על התגובות !