מי מחפש עוזרת בית? ידידה ביקשה ממנה לברר על שכר שמשלמים לעוזרת לשעה מישהו פה מחפש?
א אמא של נסיכות New member 11/8/04 #1 מי מחפש עוזרת בית? ידידה ביקשה ממנה לברר על שכר שמשלמים לעוזרת לשעה מישהו פה מחפש?
S SupeRonit New member 11/8/04 #2 את מוכרת לי מאיפשהו ../images/Emo8.gif רק עכשיו ראית את "שאלתי" או שבאת לפה מיוזמתך ??
א אמא של נסיכות New member 11/8/04 #5 באתי בהמלצתך תודה וד"א לא מדובר על ילדה אלא על אישה בת 35 עם כוח של סוס שביקשה ממני לעזור לה לחפש עבודה
באתי בהמלצתך תודה וד"א לא מדובר על ילדה אלא על אישה בת 35 עם כוח של סוס שביקשה ממני לעזור לה לחפש עבודה
C cobainos New member 11/8/04 #4 אני גם מחפש מהיום!!! העוזרת שלנו הודיעה על התפטרותה ..איזה עצוב זה,היא הייתה הרבה יותר מעוזרת פה בבית. בכל אופן אנחנו צריכים מישהו שאפשר לסמוך עליה לגמרי ושמנקה טוב ויסודי ול2-3 פעמים בשבוע,לטווח ארוך.אז לא להמליץ לנו על ילדים שמחפשים לעשות כסף בחופש
אני גם מחפש מהיום!!! העוזרת שלנו הודיעה על התפטרותה ..איזה עצוב זה,היא הייתה הרבה יותר מעוזרת פה בבית. בכל אופן אנחנו צריכים מישהו שאפשר לסמוך עליה לגמרי ושמנקה טוב ויסודי ול2-3 פעמים בשבוע,לטווח ארוך.אז לא להמליץ לנו על ילדים שמחפשים לעשות כסף בחופש