מי מטופל באיכילוב/תה"ש בשיטת פונסטי

hilaan

New member
מי מטופל באיכילוב/תה"ש בשיטת פונסטי

הי, מחפשת המלצות על רופאים באיכילוב או תה"ש שמטפלים בשיטת פונסטי. התחלתי חודש שמיני (ולפשוש שבבטן יש קלאב פוט ברגל שמאל שהגדירו אותו כקל) והייתי רוצה להפגש עם רופא או שניים לפני הלידה, כדי להכין את עצמי ולדעת מראש מי אני רוצה שיהיה המטפל. לשאול אותו שאלות, להתרשם מיישום השיטה, ניסיון ויחסי אנוש. תודה מראש, הילה

Adoushi

New member
אני חושב

ששחר חכמון יכול לעזור בנוגע לתל-השומר ושחר של יום חדש לגבי איכילוב

פונסטי באיכילוב

באיכילוב מטפלים בשיטת פונסטי. הרופא האחראי שם: פרופ' וינטרוב. יש לו מרפאה פרטית בתל אביב. בהצלחה.

hilaan

New member
וינטרוב

אתה מכיר או מטופל אצלו בבי"ח/באופן פרטי? יש לך במקרה את הטלפון של המרפאה הפרטית? תודה, הילה

ברוך הבא????

או שרק נדמה לי שאת חדשה פה? בכל מקרה נעים מאוד אני אמא לתמיר שסובל מקלאב פוט דו"צ , אנחנו מטופלים בתל השומר אבל בשיטה המסורתית לא של פונסטי, לדעתי, כיום מטפלים שם רק בשיטה החדשה שאת שאלת עליה, שווה לבדוק... בכל מקרה, תל השומר מומלץ בחום\1

hilaan

New member
אכן חדשה

אני בחודש שמיני, והפשוש שבבטן אמור להיוולד עם קלאבפוט ברגל אחת. השבוע פתאום נכנסתי ללחץ והחלטתי שכדאי שאני אתחיל לאסוף מידע לגבי ההתמודדות בחיי היום יום שמצפה לי ולברר לגבי רופאים לפני הלידה, כדי לא להכנס להיסטריה וסחרחורת אחרי. אני גרה בת"א ולכן מחפשת במרכז ומנסה לאסוף אינפורמציה גם לגבי הרופאים באיכילוב וגם בתה"ש - מבחינת הנסיון, מקצועיות ויחסי אנוש. קראתי באתר שבתה"ש יש 2 רופאים שמטפלים עפ"י פונסטי - שינדלר וגנאל. את מכירה/מטופלת אצל אחד מהם? האם תמיר מטופל בשיטה אחרת בגלל שהתחלתם את הטיפול מזמן, או שאותם רופאים מטפלים במס' שיטות? הילה

רחליקה1

New member
היי הילה

אכתוב לך מחר עקב עייפות.... ממליצה בחום על ויינטרוב. יש לי את הנייד שלו איפשהו.. נדבר. רחלי

שלום להילה וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

באיכילוב מטפלים בשיטה פונסטי. בני הוא בן שש וחצי וכשנולד השיטה עוד לא הייתה בשימוש אבל זה שנתיים ימים כבר מטפלים בשיטה זו באיכילוב ורחליקה באמת יכולה יותר לעזור כי מתן שלה מטופלת שם והיא קטנטנה. בהצלחה, יעל

כן אצל שניהם!!!

ושניהם מקסימים למרות שלפעמים זה לא נראה ככה, ובאמת, בגלל שהתחלנו את הטיפול מזמן, אנחנו לא מטופלים בשיטה הזו, אבל גם השיטה המסורתית מוצאת חן בעיניי....
בהצלחה רבה ואם את צריכה עוד שאלה, בכיף

למעלה