אתה לא יכול להגיד שהיה פרק לא טוב בלי לראות אותו!!! כלומר, אתה יכול, אבל זה חסר משמעות אני לא אשם ששכחת לראות. אני בטוח שאחד מחברי הפורום הקליט את הפרק. תראה אותו ונדבר. אה?
מופרך מופרך ומופרךךךךך!!!! לא אוהב רעיונות מוזרים מדי. למה כוונתך "רעיון חדש"? הרי זיוגים בין גזעים קיימים גם בסדרות אחרות. והאם כונתך למופרכות העובדה שגבר נכנס להיריון?או להיריון עצמו? נ.ב יש לציין בכל מקרה שהפרק היה די טוב רק נראה שלא קורה שום דבר עם הגזעים שהאנטפרייז פוגשת לא אמורים לכרות איתם בריתות? לעשות הסכמי סחר?החלפת טכנולוגיה? חילופי סטודנטים??משהו?
להתייחסות לנושא. היה מרענן.היה נחמד. כן ירבו. אגב, שעשעה אותי התגובה של ט´פול. נראה כאילו היא מביעה רגשות(!). אפילו... מקנאת? אני מניח שעוד יציקו לה לא מעט (בלי ספוילרים בבקשה!).
גם הם מסתיימים בכי רע הדרך שבה הקפטן זורק את את המהנדס שלו מהספינה למפגש עם חוצונים לא ידועים... הוא לא יכול לחכות שמישהו יחטוף ויתעלל בחצי מהצוות שלו. הוא ממש רוצה להפטר מהם. הם אשכרה מרחפים חוצניות פרוצות! חוצניות פרוצות!!!1 פרק חביב, ההתחלה שלו ממש טובה. אין כמו התעללות טובה בקפטן מאושר מדי.
הרבה זמן לא צחקתי כך בסדרה של רודנברי (הן בדרך כלל כל כך יבשות). אבל הפרק הפעם היה פשוט מקורי, והטיפול בנושא היה כל כך קליל, tongue in cheek, ונראה שהקאסט מאוד נהנה מהעניין! סוזן
לפי דעתי כל הפרקים עם Q קורעים מצחוק חוץ מזה שהם מצויינים. ובאותו נושא מה מציין ה Q ? ולמה לעזעזאל לכולם אותו שם? ולאחרונה ראיתי שהוא התחיל גם לעשות הופעות בוויאגי´ר נראה לכם הוא יעשה גם ביקור ב אנטפרייז? אולי בתחפושת??