מי מי מי... המימי שלי

קוקו

New member
מי מי מי... המימי שלי

אני חייב את זה לעשות, לצעוד במשעול המוביל אל החוף, לרמוס ברגליי גבשושית של חול, ולחשוב....... אז ארים עניי אל על, אשא מבטי ואדע. פגשתי אותה את אהבתי, אהבה נחמדה,חיננית כה יפה, אהבה אלייך,בשבילי את מלאך. מאז ראיתיך לראשונה ידעתי,אותך אוהב תמיד ואחבק חזק. מי אם לא את אהבה גדולה, מי עם לא את פרח נפלא, מכיוון שאוהב אני את הורד, רענן חינני כה ריחני, החלטתי לקטוף לך אחד בגני. מימי יקרה לך באהבה, תריחי תהני ובריחו תתבשמי, כי לך נתון זה הפרח מגני. מימי חתום בחיבוק גדול, נשיקה עזה ומתוקה, לשנה נפלאה והמון שלווה,בריאות והעיקר אושר גדול. שלך באהבת אמת, א-ג-ד-ה

מימי 51

New member
WOW א-ג-ד-ה

ביקשתי פרח - ושלחת אותו עטוף באהבה, והיא כה מענגת ויפה, אוהבת אותך ``קוקו`` שלי עונדת הורד צמוד לליבי, מתבשמת מריחו מתפעלת מיחיודיותו ומיופיו, אכן שותפים אנו באותה אהבה והיא גדולה וגדלה עוד מאז שנפגשנו לראשונה עת יצאנו יחדיו ל``הצלת ילדה`` אי שם בסימטאות איזו עיר צפונית גדולה. אז לך א-ג-ד-ה, שתהיה לך שנה מופלאה @}}-}---- עם המון כיופים ןהמון המון אהבה ומוסרת לך פרח לב-זהב לקראת השנה החדשה אוהבת ומחבקת מגי

קוקו

New member
מסמיק

כמו הורד האדום החינני, מודה אני לך על אהבתך, אהבה היא שיר לשניים, אז יחד נאחז ידיים....... תודה תודה לך ושנה נפלאה. נשיקה אחת....אבל חמה שלך א-ג-ד-ה

למעלה