מי מי מי ...

קאריני21

New member
מי מי מי ...

מי קורא לי מי מי מי ? מה שלומכם? הכל טוב? אז היום קמתי מוקדם לשם שינוי (קמתי ב - 9:00...כן כן) אררר היה לי תור לרופא אוזניים ואז קפצתי לקניון (ולא "לגנדן"...) וקניתי להורים שלי סלסלה עם שוקולדים כי זה יום הנישואים שלהם היום
מה יותר מהנה מלראות את ההורים שלי מאושרים? מחמם את הלב. ומה יותר גורם לי להיות שמחה מאשר לעשות להם שמח בלב?
אגב, מה אתם עושים יום חמישי? ושירי, לאן נעלמת ??
ענקי לכולם!! ב -
קאריני.

רינתבי

New member
בקשר ליום חמישי

היי מה שלומך?בת מסורה יפה מאוד.ביום חמישי השבוע מתחיל סופ"ש אהבה בטיילת בת"א בערב:מסיבות,הרקדות ושתייה ועוד צריך להיות נחמד...סתם הצעה לצאת מהשגרה רינת

ל3

New member
הי קארני

איזה בת נפלאה את- כל הכבוד. נו,מה הם אמרו על הסלסלה? ובכלל, יש מתנה יותר נפלאה משוקולדים( אמרה המכורה הקשה לשוקולד
). לגבי יום חמישי, יש לי בדיקת סי,טי ולכן אינני פנויה. למה, מה בתוכנית?

רינתבי

New member
שירי היי

קיבלת מהר את התור.מקווה שהכל תקין.אני קצת לחוצה,קיבלתי את התשובה מה mri של הראש ואששו את שחששתי-יש לי חסימה של כלי דם באזור מסוים וכנראה שהיה לי אוטם (שבצון) הרופאה מנסה לתפוס את הראומטולוג שלי להמשך ברור.ועוד רמת קרישיות היתר שלי גדלה מאוד כך שאני צריכה לקחת אספירין,מה שמביא אותי לשאלה המופנית לכל האם מישהו נוטל אספירין עם תרופה ציטוקסית והאם יש לו תופעות לוואי??.רינת

ל3

New member
הי רינתוש'

אוף, אני מצטערת לשמוע את הבשורה
אבל לפחות עלו על הבעיה וזה חשוב ואולי תפסו אותה בזמן. מה אפשר לעשות עם חסימת כלי הדם הזאת? האם הטיפול הוא שונה? את התור שלי, האמת, לא קיבלתי כל כך מוקדם כי אני מחכה לסי,טי כבר חודש פלוס והאמת שכבר אמרתי לך, אין לי מושג מה התועלת בסי,טי אבל אם הם מתעקשים- whatever רינתוש', אני שולחת לך המון המון המון חיבוקים ואת תמיד יכולה לדבר איתי שלך, שירי

רינתבי

New member
תודה

נדבר מחר,עכשיו אני בשעור זמרה כוכב נולד וחודש וחצי זה עדיין מהר רינת

קאריני21

New member
משפחה יקרה שלי

נכון, לא חולת לופוס, אבל אני מהמשפחה (קרישיות יתר וטרומבוציטופניה). קודם כל, ההורים שמחו מאוד מסלסלת השוקולדים המופלאה. דבר שני, רינת ושירי, אני מחבקת אתכן ומאחלת לכן שתרגישו טוב!! זה בנתיים הכי חשוב. דבר שלישי, שאנל המקסימה מזמינה אותנו אליה לדירה למפגש...שזה לדעתי נהדר!! אז מה אתן אומרות? לקראת הערב משהו? תעדכנו מה קורה איתכן והכי חשוב ... כמו שאמרתי - תרגישו טוב!!
קאריני. מצורף קובץ, תמונת הסלסלה ....

lupland

New member
אך....דווקא חמישי הזה...

חמישי...מממממממ חבר ילדות מתחתן בגן הארועים "שדות" של חברת ילדות.משמע... ערב אחד לא ליד המחשב עם המסחר ואיתכם....איך עושים זאת??? אכן מדובר בצעד קשה אשר קרוב לודאי ילווה בתופעות לוואי קשות.היציבות תתערער.האיזון ישבר אך אין מנוס. ישנה סברה כי בערב זה נצטרך בשלב כל שהוא לנענע את העכוז על רחבת הריקודים.וברגעים מסויימים יתכן כי יהיה "מפגש" בין גוף גבר לבין גוף אישה...רחמנא ליצלן... הבנות.לרוב.ילבשו שמלות שחורות מחמיאות (ע"פ נתונים שנאספו ב-4 חתונות שונות שהייתי בקיץ האחרון ואשר עובדו והרי הם לפניכם). והבנים? טוב זה סיפור בפני עצמו.אלו שיבואו עם בחורה (נשואים/בדרך) יהיו לבושים למהדרין.הרווקים יתלבשו כאילו עברו במקרה באזור והחליטו לקפוץ או שהרגע חזרו מהפלחה בשדה.... חיבוקים ינתנו.נשיקות יוחלפו.משפטים כמו "את נראית נפלא" יאמרו לנשואות ו "את פשוט.... מדהימה" (לא לשכוח לעשות הפסקה בין פשוט לבין מדהימה.משמע אתה חשבתה לא מעט בטרם בחרתה במילה הנכונה).זה יאמר לבחורה רווקה שאולי יש סיכוי בעתיד כי תפגשו שוב בנסיבות אחרות...ואם לא?...אף פעם לא הזיק להחמיא לבחורה... לסיכום: טוב שיש חתונות.זו הזדמנות נהדרת לפגוש חברים שלא פוגשים זה זמן רב לפעמים.(ויש כאלו שחושבים שבחתונות אפשר להכיר בת זוג...איזה מחשבה פאטתית...)
חבל...כל כך בניתי על מפגש ביום חמישי הזה.דווקא יום חמישי הזה היה מתאים לי הכי טוב...עכשיו נצטרך לחכות עוד כמה חודשים....באסה... מי אמר שקרן...שיקום

קאריני21

New member
לא נורא

אני חושבת שאנחנו צריכים לקבוע יום מסויים בשבוע ולערוך כמעט כל שבוע מפגש .... נראה לי אני די היפראקטיבית .... מה אני אעשה? אני חייבת להיות בתזוזה מתמדת ... זה הדלק שלי
הדלק שלי לאחרונה זה להכיר אנשים חדשים מכל קצוות הארץ. אויייש ... את מי להאשים? אותי? את ה - APLA ? בעצם, למה להאשים מישהו? זה לא משהו רע
אני מתה לפגוש אתכם לא יודעת למה
משהו פה באוירה, אני מרגישה ... כאילו אני מכירה אתכם כמה שנים. מרגישה כאילו אתם המשפחה השנייה שלי. (קאריני נכנסת לרגע דרמטי)....

ל3

New member
כמו שכבר אמרתי

ביום חמישי אני בבדיקה כך שלא אוכל להגיע למפגש. לא נורא, אם כולם יכולים תפגשו ומקסימום אני אשלים חווית אחר כך

רינתבי

New member
לגבי המפגש

אשמח להפגש ביום חמישי הקרוב בערב,אבל שאנל היכן את גרה?לא חייבים כולם להגיע,אפשר גם מספר מצומצם,בסה"כ אנחנו לא מעט זאבים ביער....קשה לקבוע זמן שיתאים לכולנו.וקארין תודה על התמיכה....וכתבת שאת סובלת מקרישיות יתר,האם קבעו זאת לפי רמת האנטי קדיוליפין,ואלו תרופות את לוקחת?מהן התסמונות והסימנים לכך??אם את לא מרגישה בנוח את לא חייבת לענות.רינת

קאריני21

New member
רינתי ../images/Emo24.gif

קודם כל, אחד היתרונות שיש בי ... זה שאני בנאדם מאוד פתוח. אז ככה, כן... לפי רמת האנטי קרדיוליפין גילו את קרישיות היתר וכמובן את הטרומבוציטופניה (שפעם הגיעה גם ל - 20,000) היום אין לי מושג על כמה טסיות אני עומדת ... אני לא לוקחת תרופות כלשהן לקרישה כי .. יש לי טסיות נמוכות. תסמינים : סימנים כחולים מידיים, לפעמים נקודות אדומות וכאלה. ובכלל, אסור לי לגעת בשום פנים ואופן בגלולות, עישון, השמנת יתר ... וכן, כבר הצליחו ל"הזהיר" אותי שלפני שאני נכנסת להריון אני צריכה מעקב צמוד מאוד. יופי טופי ... חחחחח רינת, את יכולה לשאול כל שאלה שעולה לך ... אני אשמח לענות בכייף. אחרי הכל, ממה יש לי להסתתר?
שאנל, אם בכל זאת תרצי לקיים את המפגש תוכלי לשלוח את כתובת ביתך במסרים ... ובקשר לשירי, אפילו אם מעכשיו את פוסלת את הגעתך ביום חמישי ... מי יודע ... הכל יכול להשתנות ופתאום כן תוכלי לבוא וכן יבוא לך לבוא

רינתבי

New member
"ילדה מוכה"

היי תודה על המידע,מתברר שגם לי יש סימנים כחולים כאילו קיבלתי מכה ונוצר שטף דם.איזה מדד בבדיקת דם מודד כמות טסיות הדם?יכול להיות HCT ? ולגבי הריון רק מילת עידוד פגשתי מס´ נשים עם אותה תסמונת והריונן עבר בשלום (הייתי מזכירה רפואית במרכז לבריאות האשה) רינת מקווה שלא טעיתי בכתיבת שמך

קאריני21

New member
היי רינת

אם ברצונך לדעת כמה טסיות יש לך ... תבדקי PLT. פגשת נשים עם APLA Syndrome? אני יודעת שתמיד אמרו לי שאני צריכה להזהר בהריון וכאלה ... מאיבוד רב של דם ... או מהפלות חוזרות.

שאנל

New member
הבית פתוח

אם לא נוח יום חמישי אפשר מוצאי שבת. תחליטו, ותעדכנו אותי...

קאריני21

New member
אז ככה ...../images/Emo178.gif

חבר'ה, אני שמה לב שיום חמישי קצת מסורבל לכם ... למרות שרינת אמרה שאני חופשיה ושאנל, ואני ... מי עוד?
לא ידעתי שקשה לארגן מפגש ....
אוקיי בואו נעשה כזה דבר תציעו מקומות, ימים, שעות .... ונארגן לנו משהו. חבר'ה...ספונטניות

למעלה