מי מכין משלוחי מנות ומה תשימו בהם?

מי מכין משלוחי מנות ומה תשימו בהם?

אצלנו תכנונים מלוא חופניים. מה יצא בסוף עוד נראה...
בכל מקרה מתוכננות לחמניות קטנות
מטבוחה
טחינה ירוקה
קציצות ירק כלשהן
זיתים תוצרת בית
ליקר רימונים תוצרת בית
עוגות גבינה פרורים בגודל תואם מקבלי המשלוח
עוגיות שקדים טבולות בשוקולד

הכל כמובן טבעוני

ברור, משלוחי מנות! קודם כול, אוזני המן

ש... עם כל הצניעות, אנשים מחכים להם מדי שנה!
בדרך כלל אני כבר מסודרת וסגורה על המשלוחים, איכשהו השנה אני עוד לא מאופסת
אז יהיו אוזנים במלית פרג, שכבר מוכנה במקפיא, ובאקט חתרני יהיו כמה עם mincemeat (מלית פירות יבשים ואגוזים של חג המולד)
כל השאר מסתובב לי בראש ועוד לא סגור. אולי קרקרים מלוחים, אולי בייגלים עם טחינה-סלק.... אולי מג'דרה ואולי סלט פירות.
בהשראת/השפעת האלזה מהפורום השכן אני מתכוונת "להתחפש" בפעם הראשונה מזה עשורים רבים... לא נסחפתי מדי
רק כתר של פייה ושרביט. רציתי גם כנפיים אבל לא מצאתי. לא בא לי לתפור וגם אין לי זמן (אומרת מהר לפני שישלחו אותי למכונת התפירה)

ladybug6

New member
משלוח מנות יד שניה

הבנזוג התבקש להביא בעבודה משלוח מנות שיגיע לאחת העובדות (כל אחד קיבל מישהו להביא לו, ללא בחירה) והוא תכנן לקנות סל מוכן ומלא בממתקים לא טבעוניים בעליל. אז לקחתי את זה על עצמי.
אמנם לא היה לי זמן לטרוח ולהכין דברים בעצמי, אבל השקעתי בדרך שכן יכולתי, ובתמונה זו תכולת הסל לפני שארזתי אותה בסל שממתין מאחור.
בצנצנות יש גרנולת חלבה, קוביות של שומשומיות ושל חטיף גרעיני חמניה דומה, שני סוגים של גליליות, טראפלס של ספלנדיד במילוי צימוקים, סוג של חטיף שוקולד שדומה ל"קליק" רק בגרסה הטבעונית שלו, ובנוסף לצנצנות יש שם קבוקים, עוגיות אוריאו ועוגיות לוטוס, אזני המן, בקבוק בריזר אננס, בועות סבון לילדה של הבחורה, וסיכה שיש לה משמעות שאותה בחורה תבין כי מסתבר שהיא ואני חברות בקבוצה מסוימת וזו הסיכה של הקבוצה..

תכננתי להכניס גם ריבת תות ביתית שהכנתי אבל לא מצאתי צנצנת בגודל מתאים אז ויתרתי.
&nbsp
מעבר לזה לא הכנתי משלוחי מנות, אין לי למי או למה, במשפחות שלנו זה לא יתקבל בברכה גדולה וגם יפול על מי שלא יכול להנות מדברים מהסוג הזה אז עדיף שנוותר. שנה הבאה אולי פיצקית תהיה מספיק גדולה כדי לעשות את זה ביחד ואז זה כבר הרבה יותר נחמד

כל הכבוד לך!

איזה רעיון יפה ואיזו אריזה מהממת!

אני התבאסתי היום מהוועד-עובדים המעצבן שלנו... שהלכו וזרקו כ-80 ש"ח על שי לחג של חברה מסחרית, מלא זבל מוחלט וכמובן לא טבעוני.
בשנה שעברה הם נתנו שי עם ערך חברתי, והשנה שלחתי להם בזמן הצעה לשי דרך אגודת "אנוש" אבל כנראה יותר קל לא לחשוב יותר מדי ולממן את בעלי הממון.
אוף איתם.

ladybug6

New member
תודה! זו החבילה המסודרת

רק הוספתי לה גם צלופן מסביב להכל וקשרתי בחוט.
&nbsp
איזה מבאסים בעבודה שלך! כבר עדיף שהיו נותנים לכם את הכסף וזהו...

אוליב י

New member
אנחנו אוהבים את הקטע של משלוחי מנות

זה נותן לנו הזדמנות ליצור קשר עם כל מיני אנשים. חלק מהחברויות שלנו התחילו ככה, במשלוח מנות "כי חשבנו שיהיה נחמד לאחל לכם פורים שמח" ומשם זה המשיך.
&nbsp
בדרך כלל אנחנו שולחים מאפה קטן, למשל פשטידה, וסלט פירות.

אני אוהבת משלוחי מנות שיש בהם אוכל ולא זבל.
וכדאי שיהיה ניתן לצרף לסעודת פורים למי שעורך או לארוחת הבוקר/צהריים למי שלא.
בכל שנה אני מכינה שניים שלושה סירי תבשילים ולכמה שמספיק מספיק. בנוסף אנחנו אופים ומכינים ממרחים מראש בכלים לשלוח. הילדים תמיד משתתפים ואנחנו אוהבים מאד את המנהג הזה.

הצעיר אצלנו פתח את עונת המשלוחים

יחד הכנו כדורי בצק נ"ג עם טופו וגבינה טבעונית ממולאים בזית וטבולים בשומשום שחור
חוצמזה עוגיות שקדים מקסימות וכדוריות
הכניס שוקולד לבן טבעוני וסוכריות תפוח טבעוניות וופלים פושטים בטעם שוקולד..."שיהיה משהו רגיל" הוא אמר...ןמעדן שוקולד של אלפרו.

צבע קופסת נעליים
הוסיף פתק צבעוני ומלבב מלא ברכות לחג וסיכם- אם אני הייתי מקבל כזה הייתי קופץ משמחה

אוליב י

New member
היום אחה"צ ארזנו משלוחי מנות של הילדים

מאפינס שהבכור הכין [קטנים, כמה בכל משלוח]
עוגיות שהשניה והשלישי הכינו, כאלו זוג עם ריבה בפנים
פופקורן ביתי שהבכור הכין
לבבות שוקולד שהכנתי עם הקטנה
ומחר נוסיף תותים
&nbsp
הקופסאות - מהקופסאות של הפטריות [כל השנה אנחנו שומרים, לפורים וליצירות]
&nbsp
הילדים חזרו אתמול מביה"ס ואמרו שהחברים שאלו אותם אם גם השנה הם ישלחו דברים טעימים כמו בשנה שעברה...
&nbsp
הכלל הוא פשוט:
הילדים מקבלים כמה שהם רוצים לשלוח לחברים [הם מכינים, אז הם צריכים להכין מספיק]
ובתמורה אני בוחרת מכל משלוחי המנות שהם מקבלים מה שאני רוצה [כלומר, את כל מה שלדעתי לא אמורים לאכול. אנחנו די יוצאי דופן בסביבתנו מבחינה זו]
עד עתה עבד יופי
&nbsp
&nbsp

חברה מקסימה שלי

הגיעה בפורים עם משלוח מנות ענק! בתוך ארגז גדול! מלא מלא בהמון מטעמים טבעוניים כולם, שהיא עמדה והכינה (אוזני המן, גלילות תמרים, ממרחים שונים, חלות, טראפלס, עוגות בחושות) - והיא לא טבעונית -רק מהממת.

למעלה