מי מכין?

מיקי12

New member
מי מכין?

מי מכין את ההזמנה המגניבה הזו? מי מכיר מעצבת הזמנות מיוחדות ושונות? איפוא קונים מעטפות בזול?

הילית*

New member
אני קניתי בסטימצקי

נדמה לי שזה יצא 1.90 ש"ח לכל 10 גרם, מה שיצא פחות משקל לכל מעטפה ומעטפות ממש יפות. אותה מעטפה בדיוק עלתה בקרביץ 3 ש"ח. אני לא עשיתי יותר מדי בירורים כי הייתי די לחוצה וברגע האחרון גיליתי שצבע ההזמנה לא מתאים לצבע המעטפה של גן האמנים (ממליצה לבדוק מראש...). אבל המחיר ששילמתי נראה לי מאוד סביר.

*שיר

New member
התכוונת שזה עלה 1.9 למעטפה?

זה נשמע לי ממש בסדר. בבית דפוס (לא זה דבירתי עליו קודם) רצו ממני 1.8 על כל מעטפה (נייר ממוחזר), אז זה הפרש מחיר ממש שולי.

הילית*

New member
לא. הם שוקלים את המעטפות

וזה יוצא 1.90 ש"ח ל- 10 גרם. לי זה יצא שכל מעטפה עלתה פחות משקל. נראה לי יותר משתלם ממה שהציעו לך וזה גם השתלב לי מאוד יפה עם ההזמנה עצמה. לקחנו הזמנה מנייר ממוחזר עם פרחים עדינים שהנייר בצבע קרם ועליה הדפסה בצבעים ירוק וכתום. והמעטפה היא בצבע חום כתמתם וזה יצא ממש יפה. נראה לי שעדיף לך לנסות בסטימצקי, אם כי כדאי לך להזמין כמות מעטפות כי אני לא הזמנתי והם נגמרו להם בגללי ואז נאלצתי ל- 30 ההזמנות האחרונות לקנות בצבע קצת אחר.

*שיר

New member
זה מחיר ממש מעולה, זה נשמע שקנית

מעטפות ממש יפות ומיוחדות! לא ראיתי שיש בסטימצקי מעטפות. איפה קנית? באיזה סניף?

*שיר

New member
../images/Emo10.gif לא בכיוון שלי ב-כ-ל-ל

טוב, אני אנסה לבדוק בסניפים אחרים.

הילית*

New member
כן, תנסי. כמו שאמרתי אני לא יותר מד

בדקתי אבל 3 ש"ח שביקשו ממני בקרביץ היה נראה לי ממש ממש מוגזם ולא הייתי מוכנה לשלם. ובמקרה מצאתי את המעטפות בסטימצקי. אני מאמינה שאפשר למצוא גם במקומות אחרים. מקסימום תעלי על אילון ותרדי ביהוד אבל נראה לי שתמצאי עוד קודם. בהצלחה!

*שיר

New member
לא נעים לי להגיד אבל אף פעם לא

הייתי ביהוד
אני יותר בחורה של "הצפון"...

*שיר

New member
אני פשוט לא מכירה אף אחד באזור הזה

כל החברים והמשפחה שלי הם מתל-אביב צפונה. וכשאני אומרת צפונה, אני מתכוונת גם לגליל...

למעלה