מי מכינ\ה קפה???? מה כולם עוד ישנים??? בוקר טוב להתעורר..
ט טאKילה New member 26/5/03 #1 מי מכינ\ה קפה????../images/Emo96.gif מה כולם עוד ישנים??? בוקר טוב להתעורר..
ט טאKילה New member 26/5/03 #6 אניהיא מואאהההה..../images/Emo24.gif יאלה נו קפה להתעורר אני עיפה קצת. מה איתך ממושית?
1 12אניהיא New member 26/5/03 #10 טאקי יקירתי את יודעת שמה שמפריד בין אהבה לשינאה הוא חוט דק מאוד? זה מה שאני מרגישה עכשיו כעס אדיר!!! אבל הוא כניראה לא שווה שאני אפסיק לחייך
טאקי יקירתי את יודעת שמה שמפריד בין אהבה לשינאה הוא חוט דק מאוד? זה מה שאני מרגישה עכשיו כעס אדיר!!! אבל הוא כניראה לא שווה שאני אפסיק לחייך
צ ציפיטפטת New member 26/5/03 #11 אניהיא תסלחי לי שאני עונה לך...אבל: כשאין אהבה אמיתית....והדגש הוא על אמיתית..... עדיף, כי אז האושר חוזר אלייך. מניסיון שלי תאמיני לי
אניהיא תסלחי לי שאני עונה לך...אבל: כשאין אהבה אמיתית....והדגש הוא על אמיתית..... עדיף, כי אז האושר חוזר אלייך. מניסיון שלי תאמיני לי
צ ציפיטפטת New member 26/5/03 #13 אני יודעת בדיוק. ומפה שולחת לך אלפי נשיקות וחיזוקים. אל תישברי לא כדאי ולא שווה ואת יודעת, אני עדיין פה בשבילך
אני יודעת בדיוק. ומפה שולחת לך אלפי נשיקות וחיזוקים. אל תישברי לא כדאי ולא שווה ואת יודעת, אני עדיין פה בשבילך
צ ציפיטפטת New member 26/5/03 #15 לא נורא נישמתי ../images/Emo23.gif אין חכם כבעל ניסיון תפיקי רק את הטוב ממה שהיה. לא לשנוא, לא לתאב, לא לנסות לנקום....לא שווה את המאמץ להמשיך הלאה. להתמודד עם כל הקושי הכרוך בכך. ולעולם לא לשכוח שמחר תזרח השמש מחדש
לא נורא נישמתי ../images/Emo23.gif אין חכם כבעל ניסיון תפיקי רק את הטוב ממה שהיה. לא לשנוא, לא לתאב, לא לנסות לנקום....לא שווה את המאמץ להמשיך הלאה. להתמודד עם כל הקושי הכרוך בכך. ולעולם לא לשכוח שמחר תזרח השמש מחדש
ט טאKילה New member 26/5/03 #7 ניצוץ אהבה הבעיה היא,, שהיום אני אווט ביכלל לא יצירתית,או מחשבתית, אני מחפשת רעיון והשראה ,,