בדיוק ראיתי בGNC אצלינו ברחוב +נצלש
קראתי כאן בהיסטוריה של הפורום את הטיעונים בעד ונגד, בכל אופן *אצלנו* מוכרים את זה גם כתרופה הומיאופטית וגם בתור קרם (אותו מדף עם emu oil) לכאבים, צלקות וכו' חוצמיזה אני מנצלשת - שמעתי אתמול עוד סיפור לידה שעיצבן אותי, ואני חייבת לפרוק - בי"ח, גז צחוק, אפידורל, לחיצה בשכיבה, ירידות דופק, חתך, ואקום, תינוקת בריאה ושלימה. ולסיכום (מפי המשתתפים) היה מעולה. כולם מרוצים. לא מרגישים שזה בעייתי מצד אחד, ולא מרגישים שהצילו אותם מצד שני.... והבעל עוד מתחיל לתת לי עצות לקראת הלידה!!! אז מצד אחד אני לא יכולה לענות "כי עוד לא ילדתי", ומצד שני גם (לפחות) חמישים אחוז מהתומכים באפידורל עוד לא ילדו.... מצאתי תשובת מחץ! כששואלים אותי "למה לסבול?" אני לא מתווכחת על כאב לעומת סבל אלא עונה שאני מעדיפה לסבול כמה שעות או אפילו יממה וחצי מצירים, מאשר להגדיל את סיכויי לסבול מ- כאבי גב, תפרים, פגיעה ברצפת האגן, ואקום, ניתוחי חירום וכדומה. מצאתי שהתשובה הזאת מאירה לאנשים את העניין מזוית אחרת, כי רובם (לפחות באוסטרליה) מודעים היטב לתופעות לואי של אפידורל וגם למפל ההתערבויות, ולכן הבחירה באפידורל הי לגמרי ממקום של למנוע סבל, ואני פשוט אומרת להם שאני מעדיפה לסבול עכשיו מלסבול אחר כך.