מי מכירה את בועז שטיין?

דיתי2

New member
מי מכירה את בועז שטיין?

אם התאפרת אצל בועז שטיין, אשמח לשמוע חוויות.

tooshtoosh

New member
מכירה מקרוב וממליצה מאוד מאוד

בועז שטיין הוא אחד המאפרים היותר מקצועיים שקיימים בשוק. בתור צלמת שראתה מאות איפורים, האיפור שלו מתאים גם ל"realife" וגם לצילום. ובתור אדם (שזה חשוב לא פחות) הוא נעים אדיב ומרגיע. בקיצור - מאוד מומלץ.

וכמובן שההודעה הנוכחית היא לא פרסומ

סתם שאלה תמה של מישהו? וסתם תשובה תמה של צלמת....... אני לא מוחקת את ההודעה אבל אם לפרסם אז לפחות שלא יורגש כאן שזו פרסומת!!!!

דיתי2

New member
באמת שאלה תמה שמחכה לתשובה

הייתי באמת שמחה לשמוע תשובה אמיתית, ממישהי שבאמת התאפרה אצלו.

יופי. אז אני אספר לך . בועז מאפר

מצויין. אחד מהמאפרים היותר מפורסמים בארץ. לי באופן אישי יש חברה שלא מחליפה אותו. כשהיא התחתנה הוא איפר אותה, ובעוד שבועות מספר יש בר מצווה לבן הבכור שלה והוא שוב מאפר אותה. היא מכורה אליו באופן רשמי ומוחלט. מקווה שתשובתי נתנה לך מושג כלשהו.

tooshtoosh

New member
אתי... את טועה וממהרת להסיק מסקנות

דוקא מתוך כוונה לא לעשות פרסומת לעצמי - כי זה נראה לי חסר טעם ולא לעניין, לא הזדהתי, אבל אני באמת צלמת, (ואת אפילו מכירה אותי...) ופשוט ראיתי שאף אחד לא עונה לבחורה שום דבר בקשר לבועז שטיין, אז החלטתי להמליץ לה עליו כיוון שאני חושבת באמת שהוא מאפר מצויין ובן אדם חיובי. ואני רואה לשמחתי שגם את ממליצה עליו ואין המלצה טובה יותר מהמלצה של קולגה... נכון? בכל מקרה, קצת היה לי חבל שאיכשהו יצא שבועז שטיין בסוף לא בסדר ומסדר לעצמו פרסומות... אני מניחה שאין לו שמץ של מושג מכל מה שמתרחש פה. אז סוף טוב הכל טוב?

למעלה