מי מכיר איפה אפשר לשרוף כלי קרמיקה

דאו

New member
מי מכיר איפה אפשר לשרוף כלי קרמיקה

שלום אני מחפשת מקום שבו אפשר לשלם עבור שריפה של כלי קרמיקה שאני רוצה לצבוע בעצמי. יותר נכון אני מחפשת מקום שבו אפשר לקנות 2 כוסות לקפה מקרמיקה לא צבועות, לצבוע אותן בעצמי לפי רעיון שלי ואח"כ לשרוף אותן. אשמח מאוד אם משהו יוכל להפנות אותי תודה

amonit

New member
תחפשי ב "עכבר העיר",

במדור "עניין" קיימים שם קורסים לקרמיקה וחלק מהקרמיקאים יתכן ויענו לבקשתך אם תהיי יותר ספציפית באיזה איזור את מחפשת אולי אוכל לעזור יותר קיימת קרמיקאית מקסימה שיש לה סטודיו ב"כרם" שמה איילת.. אופס שכחתי את שם המשפחה,, ועוד רעיון: גלריה לעיצוב קרמי של: תרצה ילון- קלטון בשנקין מול האוזן השלישית צמוד ל"ילדותי" תשאלי אותה . תספרי איך היה,,,, amonit

דאו

New member
תודה רבה

על התשובה אני דרך אגב תל-אביבית ואני מחפשת מקום בתל-אביב במרכז או באמת שנקין או בנווה צדק או בכל מקום שקרוב למרכז אשמח לקבל פרטים על ה"כרם" של איילת איפה זה?

amonit

New member
הכוונה היא לכרם התימנים ליד השוק

ולא לשם של הסטודיו ואם תחכי ליום שישי אעיף מבט העכבר ואז אזכר...... תני לי כמה ימים אני גם אשאל, בכל מקרה כדאי לבדוק בכמה מקומות וללכת לאיפה שמרגישים הכי נוח ייתכן ו"תאלצי" לקחת שיעור פרטי... בכל מקרה טיפה סבלנות- [זה דחוף?] מבטיחה תשובה זו או אחרת.

amonit

New member
ובכן, קניתי, עילעלתי ויש כמה,,

1. ברוח החומר- באמת של איילת אחת אבל אני לא בטוחה שזו היא,[ייתכן והיא עברה כתובת], אני התכוונתי לאיילת כדורי,שאת המס שלה מבררים לי עבורך,,, מאוד יתכן שזו אותה אחת.... 2.יצירה בחימר- בנווה צדק 3.סטודיו קארין לקרמיקה- ביפו הקיצר, תקני עיתון, תרימי טלפונים ותני עדכון הא?

דאו

New member
תודה לך מאד

קניתי סוף סוף עכבר ואני אברר. אם יהיה לי משהו מענין אני אשרשר.

למעלה