מי מכיר אתר LES ARCS?

סאגאפו

New member
מי מכיר אתר LES ARCS?

אשמח לקבל טיפים על האתר אני נוסעת ב-4/1 לקלאב מד

Loppy

New member
שמעתי על האתר, אבל...../images/Emo113.gif

כשניסיתי לחפש לך מידע, גם באתר של קלאב מד וגם בחוברת של קלאב מד שיש לי בבית, לא רשום שיש קלאב מד ב-LES ARCS. מוזר...
בכל מקרה, הנה האתר של LES ARCS, ועוד דף מידע על האתר, ויש עוד קישור למטה.

Loppy

New member
*אחד מהקישורים לא עבד אבל כבר

אני לא מוצא אותו... סורי...

רוזוב

New member
הייתי ואהבתי!

הייתי שם ב-98. האתר הגבוה שבו הייתי ( 2000 מטר אם אני זוכר נכון ) הוא ממש תחנת סקי עם כמה מלונות ומעבר לכך לא הרבה. מה שכן - יושבים ממש על המסלולים, מבחר מעולה של מסלולים כיפיים לכל הרמות, והרבה אוף-פיסט יפה.... כשהייתי גם היה שלג מעולה והרבה שמש!!! אבל זה על המזל. אתר מומלץ לסנובורד.

carmitg1

New member
Les Arc

באתר של קלאב מד ישנם שני קלאבים, אחד הוא Arc Altitude בגובה 1800 מטר והשני הוא Arc Extream בגובה 2000 . אני נוסעת לאקסטרים גם ב5/1 בטח נפגש שם... את נוסעת עם חברים?

Bilbi Bat Gerev

New member
הייתי שם לפני שנתיים

היה כייף לא נורמאלי! אז עשיתי סקי, אז אם את עושה סקי יש שם בהחלט מה לעשות! לאיזה קלאב מד את נוסעת (יענו כמה קלשונים?) אני זוכרת שתמיד היה מה לעשות בקיצור- תהני!

ש.פ.ד

New member
Les Arc

אתר לא רע. מודרני, עם הרבה מעליות מהירות. כמה בעיות: 1. אם אני זוכר נכון, Arc Latitude הוא מועדון שני קלשונים, ואלו, הרבה פעמים מתברכים בתנאים לא משהו... 2. האתר Arc 2000 (שם נמצאים שני המלונות של המועדון) סובל מעט מפקקי תנועה במעליות הראשיות. בד"כ עם מדריך אפשר לעקוף אותם, אבל אחה"צ הרי גולשים לבד... 3. אם את גולשת ממש טוב, את עלולה למצא את האתר מעט קטן מדי. בעיקר אם תנאי השלג לא מדהימים (כי חלקים גדולים מהאתר הכולל הם נמוכים יחסית). בכל מקרה - מקום טוב להנות מסקי משובח!

למעלה