מי מכיר את האנשים האלה?

מי מכיר את האנשים האלה?

בשנות השמונים המאוחרות הסתובב גלי מדיסקר ,נער בן 16 עם מצלמה וצילם ברחובות ירושלים. אחר כך היה מפתח בחדר חושך מאולתר שסידרנו עבורו בבית הקטן שלנו במזכרת משה
את התמונה בה השתמשתי ככריכה לספר שלי " מועדון האספנים בן יהודה 34 ירושלים" צילם מול תחנת אוטובוס ברח קינג ג'ורג' בירושלים. אשמח לשמוע אם מישהו מזהה מישהו מהנוכחים.
בתודה מראש
עפרה (אמא של גלי)
סליחה כוון שאני דינוזאור( בת 65) אני לא מצליחה לצרף את כריכת הספר אז בבקשה חפשו ל את הספר בגוגל

ברוכה הבאה עפרה!

Y. Welis

New member
לא מזהה, חוץ מהחנות שמאחור - כנראה סטימ', סניף קינג ג'ורג'

היתה אגב עוד חנות סטימ', בפינת רח' המעלות. מקום קטן שלא החזיק הרבה, אבל היה נחמד (פעם זרקו אותי משם... לא כל המוכרים חיבבו אותי).
&nbsp
אגב צילומים - למרבה המזל היתה לי מצלמה דיגיטלית כאשר נסגרו 2 חנויות ספרים ידועות בעיר - 'בית הילל' של חווה סלוצקי, וכן סניף רח' יפו הגדול של סטימ', מקום המרבץ שלי משנת 85' עד סוף התשעים (נפתח במקומו סניף קטן יותר, למטה ברחוב). כך יכולתי לתעד את 2 המקומות ולצלם קטעי וידאו קצרים שלהם. לפחות שנוכל לזכור.

צודק

התמונה אכן צולמה ליד סטימצקי בקינג ג'ורנ'
עכשיו עוד מאמץ קטן ותזהה גם מישהו מהאנשים?

Y. Welis

New member
ראיתי הרבה אנשים אז, אבל לא שמות... האמת שהיום גם הפרצופים

נשכחים, ודברים שכתבתי ביומן מאותה תקופה (85') על אנשים שפגשתי או ראיתי בחטף, לא זכורים לי בכלל - סימנים ללאקונות המתרחבות בזיכרון, מן הסתם.

רק יכול להתגעגע לזמנים שלאנשים לא היה סלולארי צמוד, ועל כן נראו פחות לחוצים (ובלבוש פחות פרובוקטיבי).

ג רפאל

New member
בפורום ספרים וספרות - שזה המקום הראוי

כתבתי מעין ביקרת על ספרך - ומונולג מצדי לגבי דברים שהעלית בספר.

למעלה