מי מכיר את האקורדים של TIME OF YOUR

N 1 F 8 R 2

New member
הנה

תפריטה תנסה לבד.. G G C D-intro G G C D EM D C G- Verse EM G EM G EM D -Chours G G C9 D -After Chours תנסה להבין משו חחח

BlueBeIl

New member
לא לא זה לא ככה

אינטרו ותחילת בית וכל זה - G G Csus2 D או משהו כזה, זה לא בדיוק סי 2, אבל העקרון שלו שזה כמו G, רק את האצבע הראשונה והשניה אתה מוריד מיתר אחד למטה. --- -3- -2- --- -2- -2- ככה. אחר כך באמצע הבית זה משתנה ל E D C G, פעמיים ואז E G E G E D וחוזרים להתחלה. עכשיו הפריטה היא - בס בס, 2, 3, בס, 3 עד לבית השני שזה פשוט נהיה פריטה חופשית

coullette

New member
אז למה המורה שלי אומר לי

שזה הולך ככה: G G C D X2 Em D C G X2 Em G Em G Em D G

זה השיר הראשון שלמדתי

המורה שלי אמר לי את האוקרדים הם מאוד נכונים: g פעמיים c9 פעם אחת d פעם אחת קטע מעבר g, f#/g em 11 פעם אחת d פעם אחת c9 פעם אחת קטע מעבר g, f#/g em,g'em'g'em'd

תיקון

המורה שלי אמר לי את האוקרדים הם מאוד נכונים: g פעמיים c9 פעם אחת d פעם אחת em 11 פעם אחת d פעם אחת c9 פעם אחת קטע מעבר g, f#/g em 11 פעם אחת d פעם אחת c9 פעם אחת קטע מעבר g, f#/g em,g,em,g,em,d

BlueBeIl

New member
Em כן

התבלבלתי:) אבל הC בהתחלה הוא לא C רגיל. כל אחד קורא לו אחרת אבל כעקרון זה האקורד שרשמתי שם.. G רק יותר למטה. ואת יכולה לראות שזה ככה ברגע שהשיר עובר לסתם פריטה. גם אם תסתכלי בקליפ תראי את האקורד C הזה.

healing drug

New member
לא קשור אבל מחר ומחרתיים אני לא ..

יהיה פה ורציתי להגיד שיהיה לכולם חופש פסח שמיח
!!!! (אני יוצאת לטיול משצ"ים
מקווה לחזור בריאה...!)

למעלה