מי מכיר את הזמרים רוני עטיה, אברהם עוז ואת הילד יואל טיכמן? השמות מוכרים לכם?
מ מתנדב New member 7/7/04 #1 מי מכיר את הזמרים רוני עטיה, אברהם עוז ואת הילד יואל טיכמן? השמות מוכרים לכם?
ע עוד 1ת New member 7/7/04 #6 עליו עצמו?אין לי שמץ אבל שמעתי אותו בשיר"נודה לך" של...לוזוכרת.נראה לי בעלז.תקנו אותי.
י יענקל פדרטשיק New member 9/7/04 #7 יואל טייכמן היה נחשב ילד פלא בארה"ב והוא שר כסולן בדיסקים של גולדמן-מחנה שלוה. אח"כ הוציא בעצמו אלבום עם מונה רוזנבלום בשם "נודה לך"
יואל טייכמן היה נחשב ילד פלא בארה"ב והוא שר כסולן בדיסקים של גולדמן-מחנה שלוה. אח"כ הוציא בעצמו אלבום עם מונה רוזנבלום בשם "נודה לך"
מ מבקר מוזיקה New member 7/7/04 #4 אז כך התכונת לרועי עטיה זה שהוציא דיסק ממש משובח ושם גם מופיע השיר "רבי תחזיר אותי" (בניגון הדוקטור תציל אותי).
אז כך התכונת לרועי עטיה זה שהוציא דיסק ממש משובח ושם גם מופיע השיר "רבי תחזיר אותי" (בניגון הדוקטור תציל אותי).
מ מבקר מוזיקה New member 7/7/04 #5 הילד יואל טיכמן זכור מסדרת מתיקות שבה שימש כסולן (ובמיוחד השיר נודה לך) ואברהם (כץ) עוז הוא יו"ר מפעל הפיס! אליו התכונת?
הילד יואל טיכמן זכור מסדרת מתיקות שבה שימש כסולן (ובמיוחד השיר נודה לך) ואברהם (כץ) עוז הוא יו"ר מפעל הפיס! אליו התכונת?