מי מכיר את עמוס חפר?

sharlior

New member
מי מכיר את עמוס חפר?

שלום מישהו כאן ראה את ההצגה "מי מכיר את עמוס חפר?" שמוצגת בימים אלו בבית לסין? אם כן - אשמח לשמוע פידבק

bodysculpt

New member
שששבוע טוב....

אנחנו קבוצת חברים מאוד קרובה ומגובשת. אני מחפש רעיונות למשחקי חברה מעניינים לערב סילבסטר. הערב יתקיים בבית אחד החברים ואינו כולל יציאה מחוץ לבית. תודה לעונים... (מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה כזו)

ווקשה ../images/Emo140.gif

כמה רעיונות . בינגו ...משחק הכי פופולרי ...ניתן לקנות את הכרטיסים ...תכינו פרסים קריוקי ....מחשב נייד והורדת התכנה יעשו לך את העבודה תחרות "הברמן המוצלח" הכנת משקאות וקוקטיילים וגם בקישור המצורף

עוד כמה רעינות

ראשית רצוי שיהיה ארוחת ערב ולזה ממולץ פונדו שינוואז או מרק עוף טעים וחזק רצוי מעת חריף וטובלים בתוחו פיסות בשר / עוף עד לבישולם מי שונופל לו הבשר חייב בסוף הערב לשתות את המרק בקריסמס נהוג לתת מתנות לכן כל אחד קונה מתנה בסכום סימלי ומניך (מתחת לעץ) אחרי הארוחה כל אחד ניגש למתנה לפי בחירתו ולוקח עוד משחק קריסמס מכינים מתנה ועוטפים אותה בהמון המון ניירות יושבים במעגל וזורקים קוביה ולמי שיוצא 6 צריך ללבוש כובע צריף וכפפות ולהתחיל לפתוח את המתנה בנתיים ממשיכים לזרוק את הקוביה על שלאחר יוצא 6 ואז הוא צריך לקחת את הקובע צעיף וככפות ולהתחיל לפתוח את המתנה וכן הלאה עד שמשהו זוכה במתנה אם אתם מגובשים אמת וחובה יכול תמיד להיות נחמד אבל אילו הפעילויות של קריסמס שאני מכיר

מ מ מ נראה שזו הצגה מענינת

לא צפיתי בהצגה , אולם סקרנת אותי והלכתי לקרוא בקורות עליה נשמע שזו הפקה טובה ומוצלחת של הקאמרי וההצגה זכתה לשבחים.

למעלה