בוא נהיה רציניים
New member
מי מכיר את רומא ממש טוב?
אהלן אני ממש צריך עזרה בבניית מסלול. אני חוזר דרך רומה ויש לי המתנה הרבה זמן אז חשבתי לטייל ברומא. אני נוחת ברומה ב- 12 בצהריים ויש לי טיסת ערב לארץ ב -22:00ז. אז יש לי אולי 8 שעות ברוטו? איך מגיעים מהשדה לעיר הכי מהר וכמה זה עולה? בזמן שיש לי הייתי רוצה לבקר המקומות הבאים, מה קרוב למה? איך מגיעים וכמה עולה? אם מישבני יוכל לעזור לי לבנות מסלול שעובר דרך עצה שיותר נקודות אני אשמח. אני צריך רק חיבור. מה לפני מה... אחרי זה אברור אתרים. העיקר שלא יצא שנסעתי מתל אביב להרצליה דרך אשדוד
אולי זה עצוב אבל אני ממצה מהר מאד מקומות. 5 דקות באיזה כיכר גדולה ועשר תמונות מספיקות לי כדי להמשיךליעד הבא. היעד: להספיק כמה שיותר. אפילו אם ברמהשטחית. אני לא בטיול עומק אלר בגיחת נמל תעופה קצרה... אגב, אני יכול בכלל ל-ה-י-כ-נ-ס לותיקן ללא דרכון אירופי? היעדים שלי: שער טיטוס מדרגות ספרדיות וכיכר ספניה קמפו די פיורי חובה: ותיקן-כנסיית פטרוס הקדוש חובה: כיכר ונציה ושוטר+ פיאצה דל פופולו+ קולוסיאום+פיצה וגלידה ואספרסו חובה: מזרקת המשאלות די trevi תודההההההההה
אהלן אני ממש צריך עזרה בבניית מסלול. אני חוזר דרך רומה ויש לי המתנה הרבה זמן אז חשבתי לטייל ברומא. אני נוחת ברומה ב- 12 בצהריים ויש לי טיסת ערב לארץ ב -22:00ז. אז יש לי אולי 8 שעות ברוטו? איך מגיעים מהשדה לעיר הכי מהר וכמה זה עולה? בזמן שיש לי הייתי רוצה לבקר המקומות הבאים, מה קרוב למה? איך מגיעים וכמה עולה? אם מישבני יוכל לעזור לי לבנות מסלול שעובר דרך עצה שיותר נקודות אני אשמח. אני צריך רק חיבור. מה לפני מה... אחרי זה אברור אתרים. העיקר שלא יצא שנסעתי מתל אביב להרצליה דרך אשדוד