מי מכיר את ........

שלושי

New member
מי מכיר את ........

הדיסק boudy count אם כן מה אתם אומרים על טראק מספר 11 the minner loses ועוד שאלה איך הייתם מגדירים את סוג המוסיקה הזאת?? כי אני לא מצליח להבין

*Jeane*

New member
אני

אני מניחה שהתכוונת לwinner ולא minner בכל מקרה זה טוב ואני לא יודעת איך להגדיר את הסגנון.אין לי כוח להגדרות כאלו כרגע... אז פשוט תהנה מהמוסיקה...

badphish

New member
שנים שנים....

החזרת אותי אחורה אחי.... הרבה אחורה.... בכול מקרה הסגנון זה הרדקור וזה שיר נחמד... אני כבר לא ממש זוכר... כ"מ ל:Genesis - Supper´s Ready אממ אתם רואים את ההבדל בין הנ"פ לתוכן ההודעה? משעשע משהו....

badphish

New member
עקרונית כן,

אבל זה גם הגיע לי בפלייליסט כ"מ ל:רוקפור-חור בלבנה אחד העבודות הכי טובות שלהם בשפת הקודש ובכלל.... הגיטרות בסוף...הממממ

HandsomeDevil

New member
אה! סופסוף!

לפחות יומיים השם הזה מסתובב לי בראש, מואני לא מצליח להיזכר מאיפה אני מכיר אותו... בודי קאונט, תגיד לי בבקשה שאתה מתכוון לדיסק עם ציור של תינוק בתוך רחם של אישה, אם כן,אז יש לי אותו. צרבתי אותו מחבר לפני שנה בערך, ויצא לי לשמוע אותו בערך פעמיים. זה ניו מטאל כזה, הארד-קור מטאל, לא?! או שזכרוני מטעה אותי...? np: ash-goldfinger זאת לא הפעם הראשונה שאני כותב אותו כאן, ובטח לא האחרונה. שיר מדהים!

badphish

New member
יש על העטיפה ציור של כושי מפחיד

עם בנדנה ואקדח כ"מ ל:רוקפור-היה היה | | | /|\

שלושי

New member
דרך אגב

שיר מספר 12 התברר כשיר מצויון ויש שם קטע פשוט גדול שמתחיל בערך מהדקה השניה

badphish

New member
אני לא זוכר בגרוש

אבל אני זוכר שאהבתי את כל השירים שם בתקופה שהקשתי לדיסק הזה.... אגב הוא היה מאוד מצליח בתקופה שהוא יצא.... לחלק ניכר מהאנשים בארץ מעל גיל 18 (טותם אנשים שיש להם בטח גם אליס אין צ´יינס ופרל ג´אם באוסף) הוא מעטר את מדף הדיסקים...

badphish

New member
כ"מ ל:

queens of the stone age - infinity להקה חביבה.... מזכירים במשהו את סצינת הגראנג´ ז"ל

HandsomeDevil

New member
נדמה לי שזה זה...

אני דיברתי על הדיסק עצמו, לא על העטיפה של האלבום. בעיקרון הפונט זהה, אז אני מניח שאנחנו מדברים על אותו אלבום.

HandsomeDevil

New member
אז אנחנו לא מדברים על אותו דבר...

אוף, אני תמיד חייב להישאר מחוץ לעניינים.

שלושי

New member
ידעתם?

שבזמן יציאת הדיסק היה איסור באצות הברית למכור אותו ולהפיץ אותו בארצות מסויימות

HandsomeDevil

New member
אז יכול להיות שאנחנו מדברים על אותה

הלהקה. לי בדיסק יש איזה שיר שבו כל הזמן חוזרים על המשפט i wanna fuck your mother או משהו כזה. לא זוכר, לא שמעתי אותו כבר יותר מחצי שנה.

badphish

New member
אממ אז זה כנראה הם

בכול מקרה אני לא מבין בהם בגרוש רק יש לי את הדיסק הזה... האמת הם גם לא מעניינם אותי במיוחד... כ"מ ל: Nick Cave & The Bad Seeds- Black Crow King.

xero1

New member
בכיתה ד´ שמעתי אותם פעם ראשונה

ואחרונה. יש בהתחלה כמו מן יריות כאלה והכל? לא זוכר אפילו..

למעלה