מי מכיר/ה את התופעה?

ortaldr

New member
מי מכיר/ה את התופעה?

הי לכל הזאבות ולפי מה שראיתי נוספו גם שועלות!!! אני חייבת לשאול אתכם אם אתם מכירים את התופעה של פצעים שיוצאים כל הכפות רגליים והידיים (הפצעים נראים פנימיים), הפצעים בגודל של צימוק הם מגרדים נורא וכשנוגעים בהם הם כואבים מאוד מאוד !!!! לפעמים אותו כאב מורגש מתחת לציפורניים וההרגשה היא כמו בערה מתחת לציפורן! התיעצתי עם הרופא שלי שאמר ש"כנראה" זה מהלופוס ובגלל שאני בסוף ההריון אין מה לעשות ואני כבר יוצאת מדעתי מרוב כאב!!!

../images/Emo50.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

בתור "גבר" שלא זכה להיות בהריון - חילחלו בי זעקות הכאב אשר בוקעות ממך, אבל בבקשה PLEASE , DO NOT GET OOUUTT OF YOUR MIND, STAY INSIDE OF IT נשמע דבילי למדי, -
זה בן או בת ?
כמה זמן עוד נשאר לך ?
הסיפורים של אסף יעזרו לך לשקוע במקומות שונים ונפלאים ואני מניח שתצטרפי גם את לקהל המעודדות שלו (יש גם כמה מעודדים) מתושלח הצעיר

lupland

New member
שכן טוב.

דוד.הוי דוד חבר טוב ויקר. אתה מכניס אותי למילכוד חבר.דוד.כאשר אני פותח את המחשב ונכנס לכאן זה לא על מנת ליצור לעצמי "קהל מעודדות" או "מעודדים".זה בא פשוט מתוך דחף.דחף של שנייה אחת וזהו.דחף שנובע...לא יודע מהיכן וגם לא מנסה לשבור את הראש בקשר לכך. אז אחי...עם כל התודה וההוקרה...זה מביך אותי...

lupland

New member
מילכוד 22

דוד.שלא תהיינה אי הבנות.אני אמנם לא משתמש באייקונים אלה לעיתים נדירות אבל כתבתי לך את הדברים עם חיוך ואני עדיין מחייך.עזוב את ההצתה על הבוקר דרך אגב.מלכוד 22 היה ונשאר אחד הספרים הבודדים שזרקתי חזרה למדף אחרי התייסרות של 25 עמודים.לא הבנתי מי עם מי.מי נגד מי.ועל מי.יכול להיות שכל אותם מבקרים ממשיכים וימשיכו להלל בשבחו של אותו ספר.דווקא הייתי מאושר באחד הימים לקרוא מהמדור של יאיר לפיד התייחסות שלו לספר של ג'יימס ג'ויס-יוליסס שמו.יאיר סיפר שהיה לו קשה מאוד לקרוא את הספר.פראייר חשבתי בליבי.אני אחרי עמוד אחד זרקתי אותו בחזרה.שיילך ויישב לו שם עם כל הדבלינאים שלו.ויאיר.אולי יקח לו עוד כמה שנים להבין(על כל הידע הרב שלו שנקנה בייסורים אם הבנתי נכון).כי ספר קוראים אם הוא מעניין ומושך אותך.אבל אם חשקה נפשו ביסורים??? שיבושם לו

oulialk

New member
אני מכירה

הי, אחרי שגילו את הלופוס עברתי תקופה מאוד קשה (אבי גסס ונפטר לאחר מכן) ובדיוק אז יצאו לי הפצעים בידיים בהתחלה קטנים אח"כ התפשטו בידיים וברגליים.פצעים מגעילים שהולכים ומתרחבים. בשבוע שעבר לקחו לי ביופסיה (היה מאוד כואב). כרגע אני מחכה לתשובה. נאמר לי שהכדורים פלקנויל אמורים לעזור לפצעים. מקוה שעזרתי.

daphnal

New member
פצעים

הי אצלי יש תופעה של פצעים כאלה בחלק העליון של הפה ולפני כמה שנים גם בכפות הידיים. זה כאילו שיש איזו בליטה מתחת לעצם וזה מגרד וכואב וחולף תוך כמה ימים עד לזה שמגיע אח"כ. אצלי עוד אין אבחנה חד משמעית אבל אני מניחה שהכל קשור זה לזה. עיצה ידידותית,אחרי נסיון מתבכל מול רופאים-לא להסתפק בתשובת "כניראה"וללכת לשמוע דעה נוספת. זה הדבר היחיד שקידפ אותי באבחנות. רפואה שלמה

למעלה