מי מכיר וביקר במסעדה איטלקית

מי מכיר וביקר במסעדה איטלקית

בשם "אמורה מיו" ברח´ אבן גבירול מול גן העיר בת"א.

tully

New member
פורום אוכל ב-YNET היו שם

באוגוסט. אמרו שהיה טוב. לא מדהים אבל טוב. תעשי חיפוש בפורום שם, הכי טוב..

צוצונת

New member
מדינת ישראל המתוקה../images/Emo24.gif

את בטח מנסה לברר בשבילי כי רצינו לאכול שם מחר בערב לכבוד יום הולדתי ה...
, את ממש מקסימה ואני באמת מודה לך מאוד. אני מקווה שנהנה הפעם ... מגיע לנו פיצוי אחרי האכזבה הקשה בפאפגיו... (הוי החשבון ....החשבון...
) נאמר לי שהאוכל שם עממי איטלקי ולא יקר , אניח אכנס גם לפורום המסעדות REST.CO.IL ואבדוק אם יש שם ביקורות. ראיתי רק את התפריט ונראה לי נחמד. אני לא רוצה לפוצץ כסף אבל בטח להנות. יום הולדת יש רק פעם בשנה .
אז שוב
את נהדרת.

כתומתי

New member
אני נהניתי שם. לא המסעדה האיטלקית

הטובה ביותר בעיר, אבל אני נהניתי שם.

25אירית

New member
אני, אני, אני!! ובהחלט ממליצה!

פעם כשהם רק פתחו היה להם דיל הרצה שנקרא ארוחה זוגית לאוהבים. הדיל כלל: - פוקצ´ה - 4 מנות אנטיפסטי: אנחנו דגמנו פטריות בבלסמי, קלמרי בתחמיץ, בטטות אפויות, עגבניות עם מוצרלה, זיתים ולבנה, כרובית בלימון ועוד..- הכל היה ממש בסדר גמור. - מנת פסטה/ ריזוטו: דגמנו משניהם והיה סתמי - מנת בשר: אכלנו שם פילה בקר בבלסמי שהיה אחד הנתחים הטובים ביותר שטעמתי אי פעם - אפוגטו- כדור גלידת שוקולד לבן באספרסו:מדהים - שתי כוסות יין - שתי כוסיות גרפה לסיום. $$$ כל זה עלה... 160 ש"ח בלבד$$$ בכל מקרה, עצרו סוסים, הדיל נגמר כבר מזמן אבל המסעדה נשארה... באופן כללי הפוקצ´ות מצויינות. מגש האנטיפסטי מכיל הרבה אפשרויות בחירה שרובן לא רעות בכלל. דווקא אגף הפסטות סובל מדליחות מסויימת, "התעלקנו" על הדיל הזה קרוב כ-5-6 פעמים כך שיצא לנו לדגום הרבה מנות. והפילה בקר, אוי כמה שהוא טוב.... האוירה נעימה מאוד ובעלי הבית ממש מתאמצים שתהנו. אנחנו ישבנו ברוב הביקורים על הבר (זו תמיד ההעדפה שלנו) ופונקנו בלי סוף, לדוגמא, כוס היין של הדיל באורח פלא לא התרוקנה לאף אחד מאיתנו למרות ששתינו כמו חזירים... אפרופו פסטות ואפרופו אבן גבירול, לא הרבה יודעים אבל דווקא בפיצה פצה (שזה של אותם בעלים) עושים פסטות מדהימות שמורכבות מכל תוספת שרק תבקשו...

צוצונת

New member
../images/Emo51.gif25אירית וכתומתי../images/Emo45.gif

מבטיחה לכתוב איך היה ומה אכלנו.

למעלה