מי מכיר מורה להוראה מתקנת לתיכון

papylove

New member
מי מכיר מורה להוראה מתקנת לתיכון

באזור קרית מוצקין,ים,ביאליק או קרית חיים.כיום הבן מסיים כיתה ז' המורה שהיתה לו עד עכשיו כללית לא מלמדת ילדים אחרי היסודי מה שגם היא מעוניינת לצאת לפנסיה לכן אנו בבעיה רצינית. היא המליצה לי על כמה מורות אך הן עוסקות רק בחשבון אך הייתי מעוניינת יותר בהוראה מתקנת בעברית וכל הנלווה לכך כמו הבנת הנקרא היסטוריה ועוד אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור ולהמליץ על מורה כזו תודה מראש

papylove

New member
חיפה או כרמיאל

למרות ששניהם יחסית קרובים לקרית מוצקין הייתי מעדיפה להישאר באזור הקריות כיוון שלא תמיד יש לי רכב אחר הצהרים כדי להגיע לחיפה או כרמיאל. אם מורות אלו מוכנות להגיע לבית התלמיד (יש כאלה) בשמחה. אני מחפשת מורה שתהיה בימים קבועים (כמה שאפשר)לכן החיפוש הוא בקרית מוצקין,ים,ביאליק וקרית חיים

סורי, אני לא יודעת, אבל אולי

אלמוג יודעת, אבקש ממנה להיכנס, לקרוא, ולשלוח לך במסר..

שבט

New member
הוראה מתקנת בקרית מוצקין

שלום לך! לא מזמן המליצה לי אם ששלחה את שני בניה על מורה להוראה מתקנת שהיא גם מאבחנת דידקטית.והיא גרה בקרית מוצקין.אני אישית עבדתי איתה תקופה קצרה יחסית בשל אילוצים. אבל אני חושבת שאם הייתי ממשיכה איתה הייתי יכולה להתקדם. יש לה גם הרבה נסיון. אני לא יודעת אם זה בסדר לציין את שמה ואת הטלפון שלה פה. אז את הפרטים כתבתי לך במסר אישי. בהצלחה.

papylove

New member
אין מילים איך להודות לך

אין כמוך הלוואי וירבו כמוך אני מאוד מודה לך מקרב לב אני אצור איתה קשר בהקדם ואשמך לידע אותך בהמשך. תודה רבה מקרב לב

moogy1

New member
מורה להוראה מתקנת

שלום רב, שמי אלמוג , ואני מנהלת מרכז למידה ותמיכה לתלמידים בעלי לקויות למידה. אוכל להמליץ לך באזור הקריות על מכון c בהנהלתה של לילי פאוקר. לילי היא מאבחנת מקצועית ובעלת השפעה בועדות החריגים ( לקויי הלמידה ) במשרד החינוך. אם את מעוניינת בפרטים נוספים השאירי לי כתובת דואר אלקטרוני. נ.ב מרכז בדרכי אותו אני מנהלת מצוי בחיפה. בברכה אלמוג

papylove

New member
תודה

שלחתי לך מסר מקווה שקיבלת ואם לא אז אני רושמת גם כאן תודה רבה לך וכן אני מעוניינת ביותר פרטים מקווה כי תחזרי אלי המון תודות

moogy1

New member
שלחתי את הפרטים כבר פעמיים...

לילה טוב וסוף שבוע נעים. שלחתי לתא הדואר שלך את הפרטים של לילי פאוקר בתוספת מספרי הטלפון של המכון, הבית והפלאפון האישי. איני יודעת מדוע ההודעות אינן עוברות, אך בכל מקרה אנסה פעם נוספת... להתראות אלמוג

papylove

New member
קיבלתי תודה

קיבלתי את המסר אם מספרי הטלפון תודה רבה אני אצור קשר בהקדם.יש לי שאלה מה זה המכון שאתם מנהלת או עובדת בו (שהבנתי שגם ליל עובדת בו)

moogy1

New member
מרכז הלמידה בדרכי

שלום לך, מרכז בדרכי אותו אני מנהלת נותן מענה לתלמידים בעלי לקויות למידה הכולל לימוד ותמיכה רחבה, מעין עטיפה המקושרת לבית הספר, ההורים, יועצות או כל גורם מטפל או אכפטי אחר הקשור לילד. הגישה כאן היא מעורבות מקסימלית בתהליכי הלמידה ובגורמים המשפיעים עליה תוך הענקת הרגשת חום וביטחון, אשר, לצערי, חסרים כל כך לרבים מן הילדים. לילי פאוקר אינה עובדת במרכז בדרכי, אלא בפיתוף איתי כמנהלת המרכז. לילי היא מאבחנת מעולה ובעלת מעמד, אשר מבצעת חלק נכבד מן האבחונים להם נזקקים הילדים כאן. אבחונים אלה היא מקיימת במחירים נוחים במיוחד בהתחשב במחירים המוגזמים והמנופחים , אותם נאלצים הורים לשלם. מקווה שעניתי לשאלותייך. את מוזמנת תמיד להתייעץ ולשמור על קשר אתי ועם מרכז בדרכי. נשמח לעזור. בברכה אלמוג

papylove

New member
נחמד שיש מקומות

כאלה. האם יש מקום כזה גם באחד הקריות?

moogy1

New member
מרכז הלמידה בדרכי

עד כמה שידוכ לי מרכז בדרכי הוא יחודי בצורת פעילותו. איני מכירה שילוב למידה שכזה במקום אחר בארץ, וזאת למרות הצרכים המרובים בשטח. בברכה אלמוג

papylove

New member
הבנתי והאם אוכל

לצור איתך קשר במספר שמסרת לי במסר לשאלות נוספות שמתרוצצות אצלי בראש?

אם תוכלי לשתף במחשבות המתרוצצות

כמובן, אם זה לא אישי... אפשר כך להוסיף לנו... לכולנו.

למעלה