מי מכיר? מי יודע? מחפש ספרים.

rob roy

New member
מי מכיר? מי יודע? מחפש ספרים.

הספרים הם: 1) "תכנית ילדי האל" או שם דומה, על תכנית להחיות את היטלר מהדנ"א שלו. 2) ספר על שורדי מלחמה גרעינית בטירה בצרפת. 3) ספר מד"ב בו הגיבור מתאהב במישהי ועובר ניתוח לשינוי מין כי היא לסבית. משהו כזה. ואם תוכלו להוסיף המלצות היכן לרכוש - מה טוב. בכלל, אשמח לקבל המלצות על חנויות לספרים משומשים. בחנות של איתמר לא הצלחתי למצא פתרונים. תודה

הייזל

New member
תעבור, תעבור לפורום מד"ב(161)

לא שאני מזלזלת באנשי הפורום הזה אבל שם יש סיכוי גבוהה יותר שתקבל תשובות שנושא הספציפי הזה. הייזל מצטערת אם נדחפתי.

גרומיט

New member
טירטון / סמואל דילייני

ספר המד"ב שאתה מתאר נשמע לי כמו "טריטון" של דילייני - ספר שיצא די מזמן בהוצאת מעריב וכבר מזמן שאינו מופיע יותר בדפוס. ניתן להשיג אותו כיום רק בספריות ועם הרבה מאוד מזל גם בחנויות לספרים משומשים. לביקורת על הספר, ראה כאן

rob roy

New member
ומצאתי גם את שמות השניים האחרים, תו

תכנית ילדי האל, של ג´ון סול, הכי זול היה ב booksRus. ו"טירת מאלוויל", אשר כמו "יער דנקטון", אין להשיגם, לפחות בחנויות המקוונות (אלא אם כן מישהו יודע אחרת וישמח להאיר את עיניי).

tookmy

New member
חוץ מהחנות של איתמר יש עוד חנויות

בארץ שמתמחות באיתור ספרים. העניין הוא שכדאי לתת להם שם מדוייק עד כמה שניתן, למרות שלפעמים מי שנמצא בחנות יודע על מה מדובר גם בלי שם הספר. עוד דבר ששמתי לב, גם עם איתמר וגם אחרים, שזה לפעמים לוקח זמן וצריך סבלנות עד שהם מאתרים, ביחוד אם זה ספר שאזל. שתי חנויות שעוסקות בזה (בטוחה שיש עוד, אבל לא מכירה): שטיין ספרים בירושליים, שנמצא ברחוב גאולה, כדאי לדבר עם בעל החנות שמבין גדול בספרים. כנ"ל לגבי קרון הספרים בקריית טבעון. בהצלחה, רוב רוי על הירדן.

rob roy

New member
וואוו, לא כולם מכירים את כתבי

מארק טוויין. שטיין יקרן. את "סיביל", שמצאתי לאחרונה במצב מאד טוב אצל דינה ב 16 ש"ח, הוא הציע לי ב 60-70 ש"ח. ואגב, נחמד שהמלצותייך באות ממקומות שמחוץ לגוש דן, בד"כ רוב ההפניות הן לגוש. היכן נמצא קרון הספרים? במרכז, או יותר בכיוון קרית עמל?

אושר מ

New member
קרון הספרים

נמצא במרתף של מרכז ההנצחה והסיפריה. כלומר ממש בכיכר המרכזית.

למעלה