מי מכיר, מי יודע, מי שמע על

יעלי2

New member
מי מכיר, מי יודע, מי שמע על

מסעדת "יקיניקו טנקה" הרצליה אני בודקת אותה כאופציה לחגוג שם יומולדת בסוף השבוע. מחפשת המלצות/ביקורת ובעיקר האם האוכל טעים ואיך המחיר. הבנתי שמדובר בארוחה של שעתיים ובמחיר לא זול של כ 150 ש"ח לאדם. האם האוכל משביע? האם המחיר הוא קבוע או שזה הממוצע לארוחה. אם זה יוצא כה יקר, אני צריכה טיעונים כדי להשתכנע-הלא כן? אחרת, אני אלך על מסעדה מוכרת ובא לי לחדש.

rinutza

New member
אנחנו היינו שם לפני שנה וחצי בערך

המקום עצמו אחלה - אפשר להיכנס לחדר פרטי ואז זה ממש כיף. בעיקרון אני חושבת שזה מעין עשה זאת בעצמך - מקבלים כל מיני מנות קטנות של אוכל - ירקות, פירות ים, בשר ויש לך באמצע כמו גריל פחמים מיוחד ואת מכינה את האוכל לבד לפי מידת המוכנות שאת אוהבת. האמת, אני לא התלהבתי בטירוף - היה טעים ונחמד אבל המחיר היה אסטרונומי - השארנו משהו כמו 550 ש"ח לני אנשים וכמות האוכל לא הצדיקה את זה. בקיצור, זה יותר בשביל החוויה לדעתי. מצד שני אני מכירה כמה אנשים שממש אהבו את המקום. אם בא לכם לחדש, ואין בעיה של מחיר (למרות שאני יודעת שיש גם ארוחות זולות יותר) - לכו על זה.

גם אני הייתי שם לפני קצת יותר משנה.

היינו במן חדר פרטי כזה עם גריל באמצע... היה נורא חוויה מבחינת האופי של המקום ושל ההגשה... הכל נורא מיוחד... מבחינת האוכל - היה טעים אבל לא נפלתי מהרגליים... ובן הזוג שהזמין אותי השאיר שם גם כן קרוב ל-600 ש"ח כולל טיפ... לא נראה לי מוצדק עם כל הכבוד לחוייה.... זה המון כסף....

יעלי2

New member
הבנתי אתכן../images/Emo8.gif

במחיר כזה אני אזמין לנו חדר בבית מלון או צימר מגניב. ובכל זאת אנחנו נישאר באיזור המרכז. לכן, אני אחשוב על אלטרנטיבה שווה אך פחות יקרה. בכל מקרה תיאורטית זה לא אמור להסתיים בזה, אז אפעיל את מוחי הקודח, איפה לא היינו אבל בטוח לא יהיו נפילות. כי אסור שהשיר "נפלת חזק" של רודנר, יושר ביומולדת-נכון?? אני לא מודאגת.

danaziv

New member
היינו לפני כמה חודשים

ומאוד התלהבנו זו אכן חויה ,יושבים בחדר פרטי ואינטימי,חולצים נעלים בכניסה והאוכל היה נהדר לטעמנו. לא זכור לי ששילמנו כ"כ יקר,אבל זו בהחלט מסעדה של פעם ב... ליום הולדת,אם אני לא טועה שילמנו משהו כמו 400-450 עם מנות פתיחה,יין ,מנות עיקריות ומנה אחרונה,בכל אופן לדעתי החוויה והשינוי היה בהחלט שווה!!!

Aאלינור

New member
גם בסופשבוע יש להם עסקית

(עד 17:00) נראה לי החוויה נחמדה ושונה ממקומות אחרים והאוכל (למי שאוהב בשר) לא רע זה מחיר קבוע ובמחיר הזה זה בעצם אכול כפי יכולתך (לא כולל יין)

למעלה