מי מכיר, מי יודע? (Attila)

Eldad S

New member
מי מכיר, מי יודע? (Attila)

מישהו מכיר פרטים על כתב העיתון YNet, אטילה שומפלבי? מניין הוא הגיע, או מניין הגיעה משפחתו? חשבתי שמהונגריה, אבל סביר מאוד, על פי אחת מכתבותיו, שהוא מרומניה. ואם כן, נראה לי שמאזור טרנסילבניה. לפחות על פי שמו, הוא צריך להיות ממוצא הונגרי. למישהו יש מושג איך מאייתים שם משפחה שכזה?

גלי®

New member
הוא מגדיר את עצמו כרומני... ראיתי

בעבר תוכנית בה התארח (תהרוג אותי , לא זוכרת איזו ...) , ושם נשאל על מוצאו... תשובתו נשמעה לי די מוזרה לאור ה"אטילה" (גם אני גדלתי על כך שאני צאצאית ישירה של ההונים ...), ולכן ציינתי זאת לעצמי...

Eldad S

New member
אבל איך???

גלי, חיפשתי אותו בגוגל העברי, ולא הצלחתי למצוא את שמו באותיות לטיניות (לגבי אטילה, היות שאני יודע כיצד ההונים כותבים את שמו, אז יצאתי מנקודת הנחה שזה יתאים
). איך חיפשת אותו בגוגל הלועזי, והצלחת להתמקד רק בו, מכל שאר האטילות? האם חיפשת YNET, במקרה? לגבי הטענה שלו למוצאו - לדעתי, ייתכן שהוא מתעלם מעובדת היותם של הוריו חלק מן המיעוט ההונגרי ברומניה. ואולי לא? ו...בל נשכח:
, בכל מקרה, להונית החמודה!

Eldad S

New member
תני לי לנחש...

תוכנית האירוח הייתה שישי עם מיכל [זוארץ]?

גלי®

New member
ממש ממש לא זוכרת ... (כנראה שהייתי

שקועה עמוק תחת רושם ה"תופעה" ...:))) )

kropacsek

New member
הכרתי פעם אטילה אחד בירושלים

כשהייתי סטודנט, באתי יום אחד לאוניברסיטה עם טי-שירט של בודאפשט או משהו כזה. ומישהו סימן לי
עם האגודל והציג את עצמו בתור אטילה. שאלתי אותו עם הוא עלה לארץ. הוא ענה שקשה לקרוא לזה עלייה, אלה איחוד משפחות (בקיצור ערבי) הוא דיבר הונגרית במבטא ערבי כבד ולהיפך..

למעלה