מי מכיר? מי יודע?

gal33

New member
מי מכיר? מי יודע? ../images/Emo66.gif

לאור ההתקרחות המזעזעת בשל הדיאטה
קיבלתי עצת סבתא: לחצות שיני שום לאורך ולשפשף איתם את האזורים הבעייתים. מישהו/י שמע על זה? מישהו/י ניסה?

שלגיה**

New member
לדעתי.... ../images/Emo12.gif

מרוב שאנשים יתרחקו
ממך בגלל ריח השום הם גם יחשבו מרחוק שאת שעירה
ו..רזה... ועכשיו ברצינות: ממש לא שמעתי על זה. בדיוק הבוקר גיליתי במקלחת שיש לי נשירת שיער
אז התחלתי לקחת את הויטמינים שלקחתי והפסקתי חודש מהניתוח...אין מה לעשות. יש משהו טוב שפעם עזר לי נגד נשירה : זה נקרא "RUTS-HR" פעם הדיאטנית שדיקרה אותי נתנה לי את זה. תנסי אולי זה יעזור.

gal33

New member
ראית אותי. גם מרחוק רואים אותי היטב

פעם עברתי על התכולה של מה שהמלצת וראיתי שאין בערכים שלו שינוי משמעותי ממולטי ויטמין. אם אני זוכרת נכון. אז נראה לי שאמשיך עם לחסוך כסף להשתלה. כי עד שאני אגמור להרזות... הרבה שערות כבר לא ישארו לי.

RomiVais

New member
שלגיה!! ../images/Emo35.gif

מה זה "RUTS-HR" ??? גם לי יש נשירה והויטמינים לא עוזרים לי... את עדיין לוקחת סופרדין או ויטמינים אחרים? שיהיה לך יום נפלא ובהצלחה לכולנו עם הנשירה, מקווה שלא נלך לקנות פאות לפני שנקנה את הביקיני
רומי

הדרומי*

New member
לגבי השום אני לא יודע אבל פעם היה

בטלביזה שלתת לפרה ללקק "אני לא צוחק אני מאוד רציני אפילו שזה ישמע לך מצחיק אני לא צוחק" אמרים שללשון של הפרה יש איזה משהו שעים נותנים לה ללקק איפה שהיה שער ואין אז האזור מתחיל לצמוח צחדש אני בהתחלה אחרי הניתוח {לפני שלוש שנים} הלחתי לרפת אבל הפרות ברחו ממני נו בטח חשבו שאני הולך לעשות מהן איזה סטיק .מה שכן נדמה לי שרוייקו* היה רפתן בעברו? שאלי אותו הוא מבין יותר טוב פעם רפתן תמיד רפתן{צוחק}

שלגיה**

New member
לא יכול להיות פרה ../images/Emo80.gif

אני פעם ליקקתי את הראש לקירח ולא צמח מזה שום דבר...

לדרומי שלגיה וגל

מה אני אגיד לכם השירשור הזה העלה על פניי חיוך גדול שיקח לו הרבה זמן להמחק. שמח לראות את הדבקות והנחישות שלכם ובטוח שתצליחו. ביי

הדרומי*

New member
ענקון מה קולא איתך אחי מה ניש?

שמע אני חושב שזה יכול להיות רעיון לא רע בכלל לקחת שום מה יש שרשרת נגד העין הרע
זה עוזר לא
ללכת ל
ברפת ולתת לה את הראש ככה שאני יקבל יותר
בראש ואני יוצא כמו
חדש

gal33

New member
גם אני ראיתי את הכתבה, אבל בחייך

איפה אני אמצא פה
? אני אומנם גרה במושב, אבל כל המושבניקים האלו יותר עירוניים מהעירוניים האמיתיים!

לגל

שמעתי מהרבה מנותחים שסבלו מהבעייה ששימוש בכדורי אבץ עזרו להם מאד. תתיעצי עים רופא המשפחה בבית מרקחת או בבית טבע. ביי

gal33

New member
אהלן ענקון, מה שלומך? כיף לראות

שאתה משוטט גם כאן. מבחינת הרפואה המערבית ומה שיש לה להציע אני חושבת שאני מכירה כבר הכל. עשיתי כבר בדיקות של אבץ וברזל, והערכים יצאו תקינים בהחלט כך שאין צורך בכדורים, הם מיועדים למי שחסר להם אבץ והנשירה נובעת מזה. כבר ניסיתי ארומתרפיה. נראה לי שאנסה את השום, מה כבר יכול להיות? פחות חברים?
יותר מקום ברחוב?

Dayana

New member
המלצה ../images/Emo101.gif

היי גל ניתן להשיג בסופרפארם או לפחות היה שם בעבר תמיסה הנקראת "סיליצאה" גם למריחה וגם לשתיה..
..לא טעים במיוחד אבל עוזר שווה לבדוק בהצלחה דיינה

gal33

New member
סיליצאה לנשירה בשיער?

זה מיועד לתחלואי עור. אבל הי, אני היום מוכנה לנסות הכל.

רוייקו

New member
לא יודע לגבי תרופות סבתא, אבל בשוק

קיימים שני תכשירים יחידים עם תוצאות לא רעות: ריגיין ומינוקסי. כדאי לך לבדוק לגבי תוספות מזון כגון אבץ, ברזל, סידן ושאר מינרלים ווויטמינים כגון ויטמין E וכדו. בעיקר אבץ.

gal33

New member
מינוקסי מאוד מסורבל בשימוש שלו

וגם התוצאות מינוריות יחסית להשקעה. הבעיה עם ריגיין היא שברגע שמפסיקים לחפוף איתו לשניה הלכה הבלורית בחזרה. נראה אחשוב עליהם שוב. לגבי תוספות, כל הערכים בסדר גמור, כך שאין טעם בתוספות.

פנינוש

New member
גל התשובה היא אבץ ../images/Emo24.gif

ואני מדברת מניסיון שלי על עצמי . היתה תקופה שהשתמשתי בכדורי אבץ אחרי הניתוח הראשון . הם מאוד עזרו לי . אילו היו כדורים קטנטנים שהיו במעין מבחנה קטנטנה והייתי צריכה לקחת 5 כדורים כל יום ולשים אותם מתחת הלשון . ולמירב זכרוני הם מאוד עזרו לי בבעייה שהייתה לי אז. מאחלת לך בריאות טובה וכל טוב . שלך בידידות

לגל ולכולם בוקר טוב ../images/Emo62.gif

אחרי חדשיים של נשירה נוראית שהתחילה 3 חודשים אחרי הניתוח, הנשירה הפסיקה לבד. יש תאוריה שאומרת ששלושה חודשים אחרי שהגוף עובר ארוע טראומטי - השיער מתחיל לנשור. אני פשוט הפסקתי לצבוע.......... (לא יודעת אם זה ממש משנה) אז... אולי אבץ עוזר אבל לדעתי עם כל הערכים אצלך יצאו תקינים - אולי סתם תתיעצי עם ספר???? לא תמיד - אבל לפעמים יש גם להם רעיונות מענינים. בכל מקרה אל תתרגשי מזה יותר מדי.

gal33

New member
אורית, הכי אהבתי את ה"אל תתרגשי

מזה יותר מדי"
איך אפשר שלא?
שנה שלמה ורצופה שיש לי נשירה מפחידה, והיא לא עושה כל רושם שדי לה. יש לי טראומה מהילדות. אשתו של בן דוד של אבא שלי היתה קרחת כמעט לחלוטין, והיא היתה הולכת בלי כלום, רק עם ה- 2.5 שערות שלה. בתור ילד מאוד נרתעים מדברים כאלה. האחיות שלי ואני היינו עסוקות בתאוריות מכאן עד הירח למה זה קרה לה, X-Files צנונים על ידינו
. אם הייתי גבר, ניחא, אבל אני אישה!! זה ממש נורא לדעתי.
אבל תודה על הניחומים.

למעלה