מי מכיר, מי יודע?

New member
מי מכיר, מי יודע?

דג בעל מבנה גוף מוארך משהו, בעל סימן היכר בולט-פס שחור ועבה לכל אורך הדג,מתחיל בראש ומסתיים בזנב,שאר הגוף בהיר. אני אשמח לדעת את סוג הדג והאם הוא ניתן לאכילה. חוץ מזה היה יום סביר לצלילה,יש המון בורים במים וגם הרבה דניסים קרוב מאוד לחוף והוצאתי שלל נאה. צוללים לא להתעצל,ישנם ימים מעולים לצלילה והמים עדיין לא קרים,קדימה!

אוהד ה2

New member
אני לא מתעצל פשוט..

יש לי רובה גומיות ואני לא תןופס כלום אני צולל בהילטון...

סרגוס

New member
אהוד מה מצב?

מה מצב אח שלי איפה נעלמת? בקשר לדייג בצלילה אז אני לקראת אביב קונה רובה לחץ ואת כל הציוד, המחיר המוערך לצערי 600 ש"ח אבל אני בכל זאת קונה אני כבר מת לפוצץ איזה דג

ראשית קוראים לי אוהדדדדד

ולא אהוד המחשב המאפן שלי התקלקל אתה מתכוון רק רובה ב-600 ש"ח?לא כדי. לך תקנה רובה גומיות ב300 ותשקיע יותר במשקפת אולי פנס סנפירים . הרי ב600 שח זה לא שווה אתה מתחיל אתה תהרוס אותו וגם תקנה רובה גומיות כי רובה אוויר עושה רעש וזה לא טוב לצלול ליד הסלעים. ותחשוב על זה טוב אני יודע מה שאני אומר תשאל אפילו את topo ואת חוסם 11.

סרגוס

New member
בקשר לדג

אני עכשיו קראתי בספר על הדגים בים התיכון והדג הקרוב ביותר שמצעתי לתיאור שלך הוא דג-טורפן פוטה כתוב שהוא דג נדיר ולפעמים נתפס ברשתות עמידה אבל חסר מחשיבות מסחירת תאור הדג-4 פסים לאורך הגוף פסים על הזנב כתם כהה על קדמת סנפיר הגס מקווה שעזרתי

למעלה