מי מכיר מי יודע

ערפה

New member
מי מכיר מי יודע

בחודש מאי אני אמורה לבקר בבודפשט (לא בפעם הראשונה) אבל מהביקור הקודם עברו חלפו כמה שנים ולכן אולי יש שינויים. 1. אני מחפשת מסעדה טובה כשרה (לא חנה אותה אנחנו מכירים) כמו כן בית קפה שבו מגישים רק מוצרים חלביים. 2. באיזו דרך ניתן לרכוש/להזמין כרטיסים לאופרטה שלא באינטרנט כי אם במחיר רגיל ,( יש לי דרכון הונגרי) 3. מחפשת אדם שמתמצא בבית הקברות בבודפשט יש לי את מספרי החלקות והקברים ולמרות זאת בביקור האחרון לא הצלחנו לאתר את כל הקברים בגלל ההזנחה. הפעם אנחנו מגיעים מארצות שונות למפגש צאצאים ולא הייתי רוצה שאנשים יתאכזבו . 4. מכמו כן אני זקוקה לאיתור בני משפחה שאת כתובתם אני יודעת וגם את שם ההורים שכבר נפטרו, הבת שלהם מתגוררת באותה כתובת אבל אינני יודעת את שמה לאחר נישואיה
אשמח לכל עזרה.

argamon

Member
עזרה חלקית בעניין אוכל:

אני מצרף קישור לדף עשיר בעניין מקומות אוכל בבודפשט עם המון חוות דעת.
> אני לא מצליח למצוא ציונים איזו מסעדה היא כשרה, אבל לא חיפשתי הרבה ולדעתי יש לזה ציון רק צריך למצוא אותו.
>בכניסה לדף, כדאי קודם ללחוץ מעל שורת התמונות הראשונה על הכותרת "הצג הכל" הפותחת את כל הדף עם אפשרות מעבר לעמודים נוספים הנמצאת למטה.
בכל תמונה קטנה של מסעדה, לפני הלחיצה עליה, יש פרטים בכותרת כחולה לחיצה בשם "חוות דעת" : http://bit.ly/2niUCYq

קרןאור33

New member
מסעדות כשרות

היי, אם יש לך פייסבוק תוכלי להצטרף לדף בשם "בודפשט למטיילים" תמצאי שם המון המלצות בנושאים שונים, המלצות על מלונות, מקומות לבקר וכו. מעתיקה לך משם מה רשמו לגבי מסעדות כשרות...הבנתי שכולם באיזור בית הכנסת הגדול:
מסעדת חנה - בשרי
מסעדת כרמל - בשרי
קפה תל אביב - מסעדה חלבית.
פרויליך -קונדיטוריה מעולה.
בנוסף יש מכולת כשרה
ואיטליז מהדרין

למעלה