אני מחפשת זכוכית מגדלת ,, מישהו יודע באזו קטגוריה של חנויות אפשר למצוא ?
ת תמר שרוני Active member 3/2/21 #1 אני מחפשת זכוכית מגדלת ,, מישהו יודע באזו קטגוריה של חנויות אפשר למצוא ?
GoldenEyes Well-known member 3/2/21 #2 נכתב ע"י תמר שרוני: אני מחפשת זכוכית מגדלת ,, מישהו יודע באזו קטגוריה של חנויות אפשר למצוא ? לחץ כדי להרחיב... בעיקר בחנויות של מכשירי כתיבה , בזמנו קניתי בקרביץ
נכתב ע"י תמר שרוני: אני מחפשת זכוכית מגדלת ,, מישהו יודע באזו קטגוריה של חנויות אפשר למצוא ? לחץ כדי להרחיב... בעיקר בחנויות של מכשירי כתיבה , בזמנו קניתי בקרביץ
TCH_ma Active member 3/2/21 #3 נכתב ע"י תמר שרוני: אני מחפשת זכוכית מגדלת ,, מישהו יודע באזו קטגוריה של חנויות אפשר למצוא ? לחץ כדי להרחיב... נו באמת, בקטגורית חיפוש פשוט, הנה דוגמא אחת לתוצאות.
נכתב ע"י תמר שרוני: אני מחפשת זכוכית מגדלת ,, מישהו יודע באזו קטגוריה של חנויות אפשר למצוא ? לחץ כדי להרחיב... נו באמת, בקטגורית חיפוש פשוט, הנה דוגמא אחת לתוצאות.
K k-don Well-known member 4/2/21 #5 נכתב ע"י תמר שרוני: אני מחפשת זכוכית מגדלת ,, מישהו יודע באזו קטגוריה של חנויות אפשר למצוא ? לחץ כדי להרחיב... אפשר להשתמש באפליקציה לטלפון גם
נכתב ע"י תמר שרוני: אני מחפשת זכוכית מגדלת ,, מישהו יודע באזו קטגוריה של חנויות אפשר למצוא ? לחץ כדי להרחיב... אפשר להשתמש באפליקציה לטלפון גם
ת תמר שרוני Active member 3/2/21 #4 תודה , GoldenEyes , יש לי רשימת משימות לאחורי העוצר , ביניהם גם ביקור בסטימצקי/צומת ספרים . מקווה שיהיה להם .
תודה , GoldenEyes , יש לי רשימת משימות לאחורי העוצר , ביניהם גם ביקור בסטימצקי/צומת ספרים . מקווה שיהיה להם .