מי מכיר מי יודע...

מי מכיר מי יודע...

שאלה אליכם חברי הפורום היקרים... מישהו מכיר על ועד עובדים שקם באחת מחברות האבטחה? נאמר לי ע"י גורם מוסמך ובכיר בהסתדרות שנכון להיום אין דבר כזה, הכצעקתה? אהה... ואם אנחנו כבר בשוונג, יש חובה על מוסדות ציבור וממשלה להכליל במכרז לאספקת שירותי אבטחה סעיפים המחייבים את חברת השמירה לשמור על זכויות העובדים? לפי התקצוב של מוסדות אלו, (לפחות המקרים עליהם שמעתי) הם למעשה מאלצים את חברות האבטחה לתת שכר מינימום ולעשוק את העובדים... נו שויין, העיקר שנתנו לי אקדח... תודה לכל המשיבים, המתעניינים וכל בית ישראל, שבת שלום וחג שמח!!!

joshh

New member
שלום רב,

ממה שידוע לי, יש בדביך משהו... אשמח אם תפנה אלי במסרים ותגיד לי באיזה חברה אתה שייך ואפנה אותך לגורמים הרלוונטים. לגבי השאר, אתה צודק. joshua

dobhy46

New member
אין

לא עכשיו ולא בעבר אולי בעתיד אנו באמיל נדאג שיהייה יצוג מתאים לכולם

avi1976

New member
יש ועדים בהקמה ויש חובות במכרזים

הבעיה שאף אחד לא אוכף את המכרזים כרגע... יש חובה לשכר מינימום ואיסור על עבירות פלילות. כמו כן, בכל מכרז יש בדיקה של כל פסקי הדין נגד החברות המבקשות וכל ההליכים המתנהלים כרגע בבתי הדין לעבודה. בעיקר בגלל תביעות רבות שמתנהלות נגד חברות האבטחה אנחנו גורמים לחברות אלה לאבד מכרזים. חברה אחת מני רבות שגרמנו לה לאבד הרבה מכרזים הינה חברת ברק-אור שמצבה בכי רע...

avi1976

New member
למאבטחי "ברק-אור"

התארגנה קבוצה דיי גדולה של מאבטחים מחברת "ברק-אור" לדרוש את הזכויות ולהתארגן! (בין השאר גם בגלל איבוד המכרזים) מי שמעוניין גם להצטרף להתארגנות הזאת, אנא פנו לדוא"ל: [email protected] או בטלפון 0542205007 ככל שתהיו יותר כך יהיה יותר כוח!

למעלה